Βαλαβάνη-Βασάλος: Tα καραγκιοζιλίκια στην Εθνική και τα φιλιά - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/4/18

Βαλαβάνη-Βασάλος: Tα καραγκιοζιλίκια στην Εθνική και τα φιλιάΘες τόσο πολύ να δείξεις τον έρωτά σου; Γιατί; Ρωτώ εγώ. Γιατί τόση υπερέκθεση; Αν όλα πηγαίνουν καλά στη σχέση τους, γιατί τη διαφημίζουν τόσο; Έβαλαν τον Ορέστη Τσανγκ να παίξει το παιχνίδι τους. Να τους τραβήξει τάχα μου βίντεο την ώρα που φιλιούνται. Εν αγνοία τους, όπως διαβάζω. Θα τρελαθούμε τελείως ε;;; Άλλο που δεν θέλει και ο Κινέζος να φανεί… μπας και κατέβει δημοτικός σύμβουλος του χρόνου στην πόλη του έρωτα.


Σταμάτησαν στη μέση του δρόμου (προφανώς για κατούρημα) στην Εθνική οδό για Θεσσαλονίκη και ξαφνικά άρχισαν τα φιλιά χωρίς να ξέρουν ότι ο Τσανγκ τραβά με το κινητό του. Άντε και το έκανε. Μετά έπρεπε να το ανεβάσει; Εγώ λέω πως αυτά τα καραγκιοζιλίκια είχαμε καιρό να τα δούμε από ζευγάρι της μέσα στη σοουμπίζ. Και νομίζω πως ο Κωστάκης παρασύρεται. Τόση προβολή τη βαριέται ο κόσμος.

Και η ανάγκη να πείσετε πως όλα είναι τέλεια με το να ανεβάζετε βίντεο που να φιλιέστε δημόσια, δείχνει το αντίθετο. Ο κόσμος χαζός δεν είναι…blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->