Τραύματα και από μαχαίρι έφερε η άτυχη ηλικιωμένη στην Αγλαντζιά – Όλα τα δεδομένα - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

23/4/18

Τραύματα και από μαχαίρι έφερε η άτυχη ηλικιωμένη στην Αγλαντζιά – Όλα τα δεδομέναΈρευνες για εντοπισμό των δραστών της ληστείας που εξελίχθηκε σε φόνο με το «καλημέρα» στην Αγλαντζιά, διενεργεί η αστυνομία η οποία της τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό λόγω του στυγερού εγκλήματος που διαπράχθηκε στον Στρόβολο.

Θύμα του νέου εγκλήματος η 70χρονη Αντρούλα Βανέζη συνταξιούχος δασκάλα η οποία διέμενε σε ισόγειο οικία μαζί με το γιό της που είναι καθηγητής. Πίσω από την οικία της διαμένει η κόρη της και ο γαμπρός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, η 70χρονη φέρεται να είχε προγευματίσει με το γιο της γύρω στις 8 το πρωί και ο οποίος στη συνέχεια έφυγε για να μεταβεί στην εργασία του. Η οικία κατά το δεδομένο χρόνο ήταν ανοιχτή.


Λίγη ώρα αργότερα στην οικία της 70χρονης μετέβη η κόρη της και η οποία θα τη μετέφερε σε γιατρό λόγω σπασίματος που είχε στο ένα χέρι και το οποίο ήταν τυλιγμένο με γύψο. Τότε η κόρη της 70χρονης αντίκρισε τη μητέρα της ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι της, δεμένη και φιμωμένη.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι στην οικία φαίνεται να εισήλθαν ληστές οι οποίοι τραυμάτισαν την 70χρονη με μαχαίρι, καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έφερε κάποια τραύματα στο ένα της χέρι και ήταν κακοποιημένη αφού την έδεσαν και την φίμωσαν.

Οι ανακριτές της υπόθεσης άρχισαν την συλλογή πληροφοριών από γείτονες ενώ ψάχνουν υποστατικά με κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.reporter.com.cy

Post Top Ad


-->