Η κόρη εντόπισε νεκρή τη μητέρα της - Το χρονικό του νέου φονικού - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

23/4/18

Η κόρη εντόπισε νεκρή τη μητέρα της - Το χρονικό του νέου φονικούΥπόθεση ληστείας μετά φόνου διερευνά η Αστυνομία σε σχέση με τη νεκρή γυναίκα που βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στην οικία της στην Αγλαντζιά.

Την ίδια ώρα που όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο διπλό φονικό του Στροβόλου, ξανά σοκαρισμένη η κοινή γνώμη από το νέο φονικό.

Θύμα του νέου εγκλήματος η 70χρονη συνταξιούχος δασκάλα η οποία διέμενε σε ισόγειο οικία μαζί με το γιό της που είναι καθηγητής. Πίσω από την οικία της διαμένει η κόρη της και ο γαμπρός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η 70χρονη φέρεται να είχε προγευματίσει με το γιό της γύρω στις 8 το πρωί και ο οποίος στη συνέχεια έφυγε για να μεταβεί στην εργασία του. Η οικία κατά το δεδομένο χρόνο ήταν ανοιχτή.
Λίγη ώρα αργότερα στην οικία της 70χρονης μετέβη η κόρη της και η οποία θα τη μετέφερε σε γιατρό λόγο σπασίματος που είχε στο ένα χέρι και το οποίο ήταν τυλιγμένο με γύψο.

Τότε η κόρη της 70χρονης αντίκρισε τη μητέρα της ξαπλωμένη μπρούμητα στο κρεβάτι της, δεμένη και φιμωμένη.


Αμέσως στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της άμεσης δράσης όπου εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή και αμέσως σήμαναν συναγερμό.

Ακολούθως στη σκηνή κλήθηκαν ανακριτές και μέλη του εγκληματολογικού καθώς και οι Ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η οικία ήταν άνω κάτω γεγονός που οδηγεί στο  συμπέρασμα ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

Την ίδια ώρα μέλη της Αστυνομίας άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή, ενώ ανακριτές προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες από γείτονες.

Επίσης τα μέλη της Αστυνομίας αναζητούν κλειστά κυκλώματα της περιοχής για να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο για τον τρόπο δράσης των δραστών.

Ο σύζυγος της 70χρονης είναι πρώην λοχίας της Αστυνομίας και ο οποίος διαμένει σε γηροκομείο.
reporter.com.cy

Post Top Ad


-->