Το ΣΙΓΜΑ γιόρτασε τα 23 του χρόνια ως πρωταθλητής - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

4/4/18

Το ΣΙΓΜΑ γιόρτασε τα 23 του χρόνια ως πρωταθλητήςΔιευθυντiκή ομάδα και υπάλληλοι έσβησαν τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας

Το ΣΙΓΜΑ έγινε 23! 23 χρόνια παρουσίας, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας, προσφοράς. Σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι στο lobby του ΔΙΑ η διευθυντική ομάδα και οι υπάλληλοι σε μία σεμνή τελετή έσβησαν τη γενέθλια τούρτα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ μίλησε για την ανοδική πορεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ αλλά και για τους ανθρώπους του Συγκρότηματος που πάντα είναι ο πυρήνας και στέκονται με επαγγελματισμό στα εύκολα και τα δύσκολα.


Συνεχίζοντας ο ίδιος μίλησε για τις πρωτιές του ΣΙΓΜΑ αφού σήμερα μπορεί να γιορτάζει και για αυτ,  καθώς την εβδομάδα 26 Μαρτίου με 1η Απριλίου το ΣΙΓΜΑ ήταν πρώτο στο σύνολο του πληθυσμού, ολόκληρο το 24ωρο με μέσο μερίδιο 17.1% και 3.5 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από το 2ο κανάλι. Πρώτο ήταν και στην prime time ζώνη αλλά και στα Δελτία Ειδήσεων ενώ και η σειρά εποχής "Γαλάτεια" ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της ενώ το ΣΙΓΜΑ έχει τα περισσότερα τηλεοπτικά προγράμματα στην πρώτη εικοσάδα με αυτά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση.

ilovestyle.com

Post Top Ad


-->