Τι συμβαίνει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον ΣΚΑΙ! Γιατί βάζουν στον πάγο την παρουσιάστρια; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

1/4/18

Τι συμβαίνει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον ΣΚΑΙ! Γιατί βάζουν στον πάγο την παρουσιάστρια;Η Κωνσταντίνα Σπυροπουλου και η συμφωνία με τον ΣΚΑΙ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναμφίβολα είναι από τα πιο κερδισμένα άτομα που μπήκαν σε ριάλιτι, μιας και ο κόσμος ότι εμφανίστηκε η παρουσιάστρια στο Survivor, είχε την χειρότερη εντύπωση για εκείνη και μέσα σε μόλις 2 μήνες κατάφερε να τους κερδίσει όλους!

Η συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο «Survivor» προκάλεσε πλήθος συζητήσεων αλλά και… αναρτήσεων στα social media.


O Τούρκος παραγωγός την ήθελε πολύ σε κάποιο πρότζεκτ του, ωστόσο στον ΣΚΑΙ την έχουν βγάλει στον πάγο αρχικά.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, υπάρχει στο μυαλό του κάτι για μελλοντική συνεργασία, για την παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του My style rocks ωστόσο προς το παρόν δεν έχει πέσει κάτι οριστικό στο τραπέζι.

Αυτό γίνεται γιατί ακόμη ο Τούρκος παραγωγός και ο ΣΚΑΙ δεν έχουν σχεδιάσει το πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι η Κωνσταντίνα θα αξιοποιηθεί στο συγκεκριμένο κανάλι!
youweekly.gr

Post Top Ad


-->