Θρίλερ με την εξαφάνιση του Κύπριου Σολωμού Αποστολιδή: Βρέθηκε το αυτοκίνητό του και βρήκαν μέσα... - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

1/4/18

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Κύπριου Σολωμού Αποστολιδή: Βρέθηκε το αυτοκίνητό του και βρήκαν μέσα...Το αυτοκίνητο του Σολωμού Αποστολίδη, 65 χρόνων, που αναζητείται από την Αστυνομία Κύπρου εντοπίστηκε χθες στον κατεχόμενο Καραβά και έχει μεταφερθεί στην «αστυνομική διεύθυνση» Κερύνειας, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της τ/κ εφημερίδας Κίπρις.

Όπως γράφει η εφημερίδα, στο αυτοκίνητο του Αποστολίδη έχουν εντοπιστεί η ταυτότητα, το διαβατήριό του και χρήματα. Ο Αποστολίδης πέρασε στα κατεχόμενα από το οδόφραγμα του Αστρομερίτη την Τετάρτη, προστίθεται, και το όχημα του, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύει η εφημερίδα, εντοπίστηκε κοντά σε στρατιωτική περιοχή στον Καραβά. Ωστόσο ο ίδιος παραμένει άφαντος με την οικογένειά του να ανησυχεί για την ζωή του. Η «αστυνομία» Μόρφου, αναφέρεται, παρακολουθεί την υπόθεση και προβαίνει σε έρευνες.


Σε δηλώσεις του στην Κίπρις μετά τον εντοπισμό του αυτοκινήτου του Αποστολίδη, ο αδερφός του, Κύπρος Κουσίδης εξέφρασε την ανησυχία της οικογένειας ακόμα και για τη ζωή του. Έκανε δε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει ή έχει δει τον αδερφό του, να βοηθήσει στον εντοπισμό του. Μέσα στο όχημα βρέθηκαν η ταυτότητα, το διαβατήριό του και χρήματα.

Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία με ανακοίνωσή της χθες ζητούσε τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό του Σολωμού Αποστολίδη, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του, από τις 28 Μαρτίου και παρακαλούσε οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας, στο τηλέφωνο 22607615, στον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.
dailystarcy.com

Post Top Ad


-->