Στρόβολος: Συγκινητικό μήνυμα μαθητή, στην είσοδο της οικίας - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/4/18

Στρόβολος: Συγκινητικό μήνυμα μαθητή, στην είσοδο της οικίαςΣυγκλονισμένο παραμένει το Παγκύπριο, μετά το διπλό στυγερό φονικό που διαπράχθηκε στο Στρόβολο. Οι αστυνομικές έρευνες στη σκηνή που διαπράχθηκε το έγκλημα έχουν ολοκληρωθεί, ενώ σήμερα Τετάρτη διενήργησε αυτοψία στη σκηνή ο ιατροδικαστής - εκ μέρους της οικογένειας των θυμάτων- Μάριος Ματσάκης.

Γείτονες του άτυχου ζεύγους δηλώνουν ότι ακόμα τελούν σε κατάσταση σοκ, αδυνατώντας να πιστέψουν το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε ελάχιστα μέτρα δίπλα από την πόρτα του σπιτιού τους.


Κατά τη χθεσινή παρουσία δημοσιογράφων στη σκηνή, στο πλαίσιο της αυτοψίας που διενήργησε ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, γείτονες προσέγγιζαν τους δημοσιογράφους για να περιγράψουν, ακόμα μία φορά, τους γείτονές τους ως «εξαίρετους ανθρώπους».

«Η γειτονιά θρηνεί το χαμό 2 εξαιρετικών ανθρώπων. Έχουμε να πούμε μόνο καλά λόγια, ήταν το υπόδειγμα της γειτονιάς», δήλωσε χαρακτηριστικά γείτονας του άτυχου ζεύγους.

Στην είσοδο της οικίας όπου διαπράχθηκε το έγκλημα, ένα συγκινητικό μήνυμα από μαθητή του άτυχου εκπαιδευτικού, ραγίζει καρδιές:sigmalive.com

Post Top Ad


-->