Σκάνδαλο στο Power Of Love: Τα ψεύτικα ζευγάρια και οι σκηνοθετημένοι διάλογοι από την παραγωγή! Η αλήθεια που δεν γνωρίζει κανείς... - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

19/4/18

Σκάνδαλο στο Power Of Love: Τα ψεύτικα ζευγάρια και οι σκηνοθετημένοι διάλογοι από την παραγωγή! Η αλήθεια που δεν γνωρίζει κανείς...Το Power Of Love έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και ο κόσμος το παρακολουθεί, για να βλέπει τα ζευγάρια να αγαπιούνται, να χωρίζουν, να μαλώνουν...

Κατά πόσο όμως... αυτά τα... ζευγάρια είναι αληθινά;

Ένα απίστευτο παρασκήνιο ήρθε  και φυσικά θα σας το αποκαλύψουμε! Oρισμένα από τα "ζευγάρια" είναι ψεύτικα. Τι εννοούμε "ψεύτικα". Είναι σκηνοθετημένη από την παραγωγή του ριάλιτι. Όπως μας αποκάλυψε, άνθρωπος που γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει στο σπίτι της αγάπης, υπάρχουν στο σπίτι άτομα που είναι ...ρόλοι!

Είναι "βαλτοί", όπως λέει και ο λαός, από την παραγωγή και υποδύονται κάποιον ρόλο! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εξαρχής η παραγωγή έβαλε συγκεκριμένους παίκτες, άντρες και γυναίκες, στο ριάλιτι αγάπης για να υποδυθούν αυτό τον ρόλο, του/της συντρόφου!


Έτσι λοιπόν, σε αυτά τα ζευγάρια δίνονται οι ρόλοι, οι διάλογοι, οι οποίοι είναι συγκεκριμένοι, η παραγωγή σκηνοθετεί τον όποιο καυγά μπορεί να έχουν μέσα στο σπίτι, τα κλάματα που μπορεί να φύγουν και πάει λέγοντας.

Οι ίδιες πληροφορίες  αναφέρουν πως, την ημέρα που γίνονται τα γυρίσματα για την αποχώρηση, καθυστερούν να ξεκινήσουν με αποτέλεσμα να τους κρατούν περίπου 20 ώρες μέσα στο σπίτι, από καθυστέρηση σε καθυστέρηση, ώστε οι παίκτες να εκνευρίζονται, να εξαντλούνται και να μπορούν πιο εύκολα να τσακωθούν On camera ή να συγκινηθούν - κλάψουν, από εκνευρισμό και κούραση.

Επομένως... σίγουρα ότι βλέπουμε δεν είναι χρυσός και σίγουρα... όλα τα ζευγάρια δεν πεθαίνουν από έρωτα!


youweekly.gr

Post Top Ad


-->