Η συνάντηση Ντάνου-Μαρτάκη, η ζήλια και το κράξιμο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

1/4/18

Η συνάντηση Ντάνου-Μαρτάκη, η ζήλια και το κράξιμοΕίναι γεγονός πως η ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά το τέλος του Survivor, άλλαξε. Από την μια στιγμή στην άλλη, απέκτησε τεράστια αναγνωρισιμότητα και την αγάπη του κόσμου. Άφησε πίσω του την απλυσιά και τα μαγιό που φορούσε στην Δομικανική Δημοκρατία και τα αντικατέστησε με την υψηλή ραπτική και τα κοστούμια.


Δική του ή μη πρωτοβουλία η ουσία είναι μία. Η αλλαγή της εικόνας. Μιας εικόνας που συνοδεύτηκε με την συχνή παρουσία του σε διάφορα events μόδας και όχι μόνο. Χθες λοιπόν παρευρέθηκε στην επίδειξη μόδας της εταιρείας που τον ντύνει. Γιατί ΝΑΙ. Υπάρχει και εταιρεία που τον ντύνει.
Εκεί, λοιπόν, φωτογραφήθηκε με τον Κώστα Μαρτάκη.


Την φωτογραφία δημοσίευσε ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε «With my long time friend @official_danos_ga enjoying @show last night at #zappion». Ωστόσο, η πόζα των δυο αντρών πυροδότησε τα σχόλια μερικών χρηστών της διαδικτυακής πλατφόρμας και τους έκραξαν κανονικότατα. Ενδεικτικά ένας ακόλουθος του Μαρτάκη έγραψε «Kostas Martakis forever from Philippines» ενώ άλλος τοποθετήθηκε γράφοντας «Ο ένας λέει στον άλλο εγώ είμαι ο πιο όμορφος…». Δόση αλήθειας ή απλή ζήλια;

Δείτε τις φωτογραφίες
blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->