ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονισμένοι οι φίλοι του τραγικού ζεύγους – «Νομίζω ακόμη ότι θα έρθει…» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

21/4/18

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονισμένοι οι φίλοι του τραγικού ζεύγους – «Νομίζω ακόμη ότι θα έρθει…»Ως φιλήσυχους και ευυπόληπτους περιγράφει το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον των θυμάτων του στυγερού εγκλήματος που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Στρόβολο.

Το ζεύγος είχε υιοθετήσει τον 15χρονο πλέον παιδί τους σε ηλικία τριών ετών  και του είχε προσφέρει αρκετές ανέσεις τόσο σε οικονομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο 60χρονος καθηγητής της ιδιωτικής σχολής ήταν αξιαγάπητος και ευγενής. Έχαιρε σεβασμού από όλα τα μέλη του οικοδομήματος, όπως και η 59χρονη γυναίκα του η οποία εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα.
 

Η άτυχη 59χρονη, ήταν γόνος εξαμελούς οικογένειας. Είχε άλλα τρία αδέλφια εκ τον οποίο τον ένα τον έχασε κατά την Τουρκίκη Εισβολή, ενώ πριν από περίπου τρεις μήνες έχασε και το δεύτερο αδελφό της ο οποίος έδινε μάχη με την επάρατη νόσο.

Φίλοι του ζευγαριού μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live» στο κανάλι «Ε» δήλωσε πως όταν η μητέρα της 59χρονης έμαθε για τον χαμό του τελευταίου της παιδιού έκλαιγε ασταμάτητα για 4 ώρες…

Δείτε τα όσα δήλωσανreporter.com.cy

Post Top Ad


-->