Συγκινεί η 5χρονη από την Λεμεσό - Η προσφορά της στα παιδιά με καρκίνο - VIDEO - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/4/18

Συγκινεί η 5χρονη από την Λεμεσό - Η προσφορά της στα παιδιά με καρκίνο - VIDEOΗ 5χρονη Κύπρια έγραψε ένα παραμύθι και το ποσό που εισέπραξε από τις πωλήσεις το έδωσε στα παιδιά με καρκίνο.

Η εκπομπή "Όλα Για Σένα" και το ρεπορτάζ του Νικόλα Ιωαννίδη, την Μεγάλη Πέμπτη, έφερε στην επιφάνεια την ιστορία της 5χρονης Κύπριας με καρδιά από χρυσάφι.

Η Αντριάνα από την Λεμεσό αποφάσισε να γράψει ένα παραμύθι, με την βοήθεια της μητέρας της, μιας και η 5χρονη λατρεύει τα παραμύθια.


Το κοριτσάκι ζωγράφισε τις εικόνες που θεώρουσε απαραίτητες για το παραμύθι. Το κοριτσάκι στην πορεία αποφάσισε ότι ηθελε το παραμύθι της να το μοιραστεί με όλα τα παιδάκια.

Αλλά τα λεφτά από τις πωλήσεις του παραμυθιού της δεν ήθελε να τα κρατήσει για την ίδια και τον κουμπαρά της, αλλά να τα δώσει στα παιδιά με καρκίνο, μιας και τα δικά της μαλλιά δεν είναι αρκετά μακριά για να τα κόψει και να τα κάνει δωρεά όπως έκαναν μερικές από τις συμμαθήτριές της.

Η Αντριάνα συγκέντρωσε €3.026 και τα παρέδωσε στον κ. Πενηνταεξ, στον Πρόεδρο του συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις "Ένα όνειρο Μια Ευχή".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:tothemaonline.com

Post Top Ad


-->