Ράνια Θρασκιά: Γύρισε σελίδα! Μιλά για πρώτη φόρα για τα νέα δεδομένα στη ζωή της! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

30/4/18

Ράνια Θρασκιά: Γύρισε σελίδα! Μιλά για πρώτη φόρα για τα νέα δεδομένα στη ζωή της!Η Ράνια Θρασκιά παραχώρησε συνέντευξη στην «Real Life » και μίλησε τόσο για την προσωπική της όσο και για την επαγγελματική της ζωή.

Όσο για το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα;

Η ίδια είπε: «Ετοιμάζω ένα κέντρο προσωπικής και οικογενειακής εξέλιξης. Έτσι αποφασίσαμε να το λέμε. Με εξαιρετικούς συνεργάτες. Είμαστε δύο ψυχολόγοι, μία παιδοψυχίατρος, που μας τιμά με τη συνεργασία της, και εγώ».

Η Ράνια Θρασκία είναι εργαζόμενη μανούλα και απάντησε για το αν τυχόν αντιμετωπίζει δυσκολίες με τις ώρες που απουσιάζει από το σπίτι.

«Προς το παρόν, δεν έχει αρχίσει αυτή η δυσκολία σε σχέση με τις πολλές ώρες μακριά από το σπίτι και τα παιδιά. Και ήδη έχει υπάρξει μια αρκετά μεγάλη περίοδος που εγώ προετοιμάζω αυτόν τον χώρο και τη νέα μου δουλειά, άρα πρετοιμάζονται και τα παιδιά γι’ αυτή την αλλαγή που θα υπάρξει στο καθημερινό μας πρόγραμμα...Είναι έξι και οκτώ χρονών και βοηθάει πολύ το γεγονός ότι είχα την πολυτέλεια να τα προετοιμάσω γι’ αυτό. Οτι δεν έγινε από τη μία μέρα στην άλλη. Κι εκείνα μοιράζονται τη δική μου χαρά και τη δική μου αγωνία και θα προσπαθήσω όσο το δυνατόν να μη γίνει καταχρηστικά στον δικό τους χρόνο και τον χρόνο που ήξεραν μέχρι τώρα ότι είναι αφιερωμένος σε εκείνα»!


«Τα παιδιά παίρνουν μεγάλη χαρά όταν βρίσκονται και με άλλους ανθρώπους που τα αγαπούν, είναι όμως πολύ δύσκολο κάποιος τρίτος άνθρωπος να υποκαταστήσει τους γονείς στην ευθύνη της διαπαιδαγώγησής τους. Γι’ αυτό τον ρόλο, τα παιδιά χρειάζονται τη μαμά και φυσικά τον μπαμπά.»

Η ζωή σου τι χρώμα έχει αυτή την περίοδο;

«Η ζωή μου αυτή την περίοδο έχει χαρούμενα χρώματα. Οι ζωές όλων μας έχουν διάφορες αποχρώσεις αλλά τώρα η δική μου είναι φωτεινή, κυρίως γιατί φωτίζεται από τον ρόλο μου ως μητέρας και γιατί τα νέα ξεκινήματα πάντα μου δίνουν πολύ μεγάλη αισιοδοξία και χαρά. Και παράλληλα και πανικό! Υπάρχει κι αυτός, συνήθως τις ώρες που κοιμούνται τα παιδιά και έχω ψυχικό χρόνο για μένα. Τότε ονειρεύομαι και σχεδιάζω τη ζωή μου.»

Είσαι ανοιχτή σε κάτι καινούργιο στην προσωπική σου ζωή, μετά την αλλαγή σελίδας;

«Στην παρούσα φάση, η προτεραιότητά μου - εκτός από την ισορροπία των παιδιών μου, που είναι η μόνιμα απόλυτη προτεραιότητά μου - είναι το νέο μου επαγγελματικό ξεκίνημα, για το οποίο είμαι ενθουσιασμένη.»


youweekly.gr

Post Top Ad


-->