Επιστροφή στo Δημοτικό: Παίκτης του Power of Love γράφει λάθος ακόμα και το πιο εύκολο όνομα - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

1/4/18

Επιστροφή στo Δημοτικό: Παίκτης του Power of Love γράφει λάθος ακόμα και το πιο εύκολο όνομαΤο «Power of Love» είναι μία εκπομπή που μας έχει συνηθίσει σε λεκτικά «διαμάντια». Είναι η αλήθεια ότι τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι συμμετέχουσες έχουν, στο σύντομο διάστημα της προβολής του, δώσει αφορμή για πολλά γέλια και σχόλια στα social media για τις προφορικές και γραπτές ατασθαλίες τους.

Η κορυφαία ίσως στιγμή ήταν αυτή της χτεσινής βραδιάς και συνέβη σε ζωντανή μετάδοση.


Η Μαρία Μπακοδήμου άνοιγε μία μία τις ψήφους των παικτών κατά τη διάρκεια του «Power of Love Gala» όταν σε κάποια ανύποπτη στιγμή άνοιξε ένα χαρτί που έγραφε το όνομα Μαρίνα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Το όνομα ήταν γραμμένο «ΜΑΡΗΝΑ» και η παρουσιάστρια δεν άφησε το λάθος να πέσει κάτω λέγοντας στην Μαρίνα πως παρότι είναι γραμμάνο με ήτα, αφορά αυτήν.
Η παίκτρια αντέδρασε με πολύ χιούμορ απαντώντας «Δεν πιάνει, είναι ορθογραφικό», ξεσπώντας σε γέλια, κάνοντας ακόμα και την παρουσιάστρια να γελάσει.
youweekly.gr

Post Top Ad


-->