Πάφος: Πήγε να τους κάψει την μπυραρία γιατί του απαγόρευσαν την είσοδο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

13/4/18

Πάφος: Πήγε να τους κάψει την μπυραρία γιατί του απαγόρευσαν την είσοδοΧειροπέδες σε Βρετανό πέρασε τα ξημερώματα η αστυνομία στην Πάφο μετά την απόπειρα που έκανε για να βάλει φωτιά σε μπυραρία η οποία βρισκόταν σε λειτουργία στην περιοχή Τάφοι των Βασιλεών.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 65χρονος Βρετανός μετέβη το βράδυ της Πέμπτης στην μπυραρία και αφού έσπασε το γυαλί από πόρτα και επιχείρησε να βάλει φωτιά.

Οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από τους θαμώνες αλλά και το προσωπικό της μπυραρίας που έτρεξαν και κατάφεραν να θέσουν την μικρή εστία φωτιάς υπό έλεγχο.

Όπως ανέφεραν οι ιδιοκτήτες στην Αστυνομία, με το συγκεκριμένο 56χρονο είχαν προστριβές το τελευταίο διάστημα αφού του απαγόρευσαν να εισέρχεται στη μπυραρία μετά από ένα καυγά που προκάλεσε μεθυσμένος.


Από τότε ανέφεραν στην Αστυνομία ο 56χρονος εκτόξευε απειλές εναντίον τους ότι θα προκαλούσε ζημιά στην επιχείρησή τους.

Ανακρινόμενος ο 56χρονος ανέφερε πως είχε διαφορές με τους ιδιοκτήτες της μπυραρίας αλλά όχι ότι έβαλε φωτιά στην επιχείρηση τους.

Μέλη της Πυροσβεστικής αναμένεται να επισκεφτούν σήμερα τη σκηνή για σκοπούς διερεύνησης αιτιών πυρκαγιάς.

Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογισθεί ακόμη.
reporter.com.cy

Post Top Ad


-->