Λούης Πατσαλίδης για Εφραίμ: 'Θυμώνει του η Χριστιάνα μας τζιαι τούτος ο γάρος θωρεί την τζιαι γελά' - VIDEO - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

27/4/18

Λούης Πατσαλίδης για Εφραίμ: 'Θυμώνει του η Χριστιάνα μας τζιαι τούτος ο γάρος θωρεί την τζιαι γελά' - VIDEOΟ Κύπριος παρουσιαστής είναι έξαλλος με τον Εφραίμ και την συμπεριφορά του προς την Αριστοτέλους όταν αυτή εκνευρίζεται.

Τι ήθελε η Χριστιάνα Αριστοτέλους να δηλώσει στην εκπομπή της ότι ο σύζυγός της, Γιώργος Εφραίμ, όταν αυτή εκνευρίζεται αντιδρά με γέλια και συγκεκριμένα όπως χαρακτηριστικά είπε η παρουσιάστρια "Γελά μέχρι δακρύων".


Ο Λούης Πατσαλίδης στην εκπομπή του "Λούης Night Show" της Παρασκευής, 27 Απριλίου, τρολάρει την Αριστοτέλους. Κι ενώ αρχικά δείχνει εκνευρισμένος με το γεγονός και δηλώνει: 'Θυμώνει του η Χριστιάνα μας τζιαι τούτος ο γάρος θωρεί την τζιαι γελά. Μπράβο σου Γιώρκο μπράβο σου. Η κοπέλα να είναι μες τα νεύρα τζιαι εσύ να την περιπαίζεις;'.

Έπειτα αλλάζει στάση και δίνει τα εύσημα στον Εφραίμ λέγοντάς: "Ήβρεν το κόλπον ο Εφραίμ. Μόλις αρχίζει το μουρμουρκον η Χριστιάνα ο Εφραίμ γίρνεται που τα γέλια τζιαι αναγκάζεται η άλλη τζιαι σιωπά τζιαι τελειώνει η κουβέντα. Με να τσακωθεί με τίποτε...".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video του alphalive και ποια είναι η μοναδική περίπτωση στην οποία θα γελούσε ο Λούης αν του φώναζε η Αστέρω του:tothemaonline.com

Post Top Ad


-->