Πάγωσε το δικαστήριο από τις αποκαλύψεις για το φονικό - «Γνωρίζω ποιός το έκανε» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/4/18

Πάγωσε το δικαστήριο από τις αποκαλύψεις για το φονικό - «Γνωρίζω ποιός το έκανε»Σοκ από τις αποκαλύψεις για το διπλό φονικό του Στροβόλου αφού στο δικαστήριο ο ανακριτής της υπόθεσης αποκάλυψε άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές της υπόθεσης.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Κούμεττος Κουμέττου ο 33χρονος, ανακρινόμενος είπε ότι ξέρει πολλά για την υπόθεση και θα τα αποκαλύψει, ενώ όπως ισχυρίστηκε «ο φόνος σχεδιαζόταν εδώ και πέντε χρόνια» όπως επίσης είπε στους ανακριτές. Είπε επίσης, ότι γνωρίζει τι έγινε εκείνο το βράδυ, ποιος έκανε το φόνο και θα τα πει όλα στους ανακριτές.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ανακριτής ενώπιον δικαστηρίου, η αστυνομία έλαβε τηλεφώνημα στις 19 Απριλίου και μέλη της αστυνομίας έσπευσαν στην σκηνή και εντόπισαν το ζεύγος νεκρό στο υπνοδωμάτιο του. Ο άντρας ήταν νεκρός μπρούμυτα στο έδαφος και η μητέρα μπρούμυτα στο κρεβάτι ενώ και οι δυο ήταν κατακρεουργημένοι.

Η εμπλοκή του 33χρονου

Οι ανακριτές έχουν στα χέρια τους μαρτυρία που αναφέρει ότι ο ύποπτος μια μέρα πριν τη στυγερή δολοφονία θεάθηκε στην περιοχή που βρίσκεται η οικία του ζεύγους ενώ στην κατοχή του είχε αντικείμενα που ομοιάζουν με κάποια από αυτά που εντοπίστηκαν στη σκηνή  που διαπράχθηκε το στυγερό και ειδεχθές έγκλημα.

Όσον αφορά τη σύνδεση του με την οικία, ο 33χρονος συνδέθηκε με DNA του ενώ εντοπίστηκε ζεύγος παπουτσιών τα οποία ο 33χρονος παραδέχθηκε ότι ήταν δικά του.


Επίσης στο όχημα που χρησιμοποιούσε ο 33χρονος εντοπίστηκαν σημειώσεις για το τι έγινε το βράδυ του φόνου.

Σοκ προκάλεσε και η μαρτυρία που εξασφάλισε η αστυνομία, η οποία αναφέρει ότι ο 33χρονος εκμυστηρεύτηκε σε δικό του πρόσωπο, δυο μέρες πριν το φόνο, ότι «θα γίνει πλούσιος και θα αγοράσει σπίτια». Του είπε μάλιστα ότι «έχει άνθρωπο μέσα στο σπίτι που θα τον βοηθήσει».

Ψάχνουν δεύτερο πρόσωπο

Έγινε εξάλλου γνωστό ότι για την υπόθεση αναζητείται και δεύτερο πρόσωπο, ενώ ο 15χρονος γιος της οικογένειας θα κληθεί σε αναγνωριστική παράταξη για να αναγνωρίσει τον 33χρονο.

Στις πρώτες του καταθέσεις ο 15χρονος, σύμφωνα με τον ανακριτή, είπε ότι ο δράστης σκότωσε τους γονείς του, όμως να μην φοβάται και δεν θα τον πειράξει γιατί έχει και ο ίδιος γιό.

Επίσης περιέγραψε το δράστη που δεν έφερε κουκούλα γι’ αυτό θα κληθεί να τον αναγνωρίσει ενώ η περιγραφή που έδωσε ομοιάζει με τον 33χρονο ύποπτο.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση αφού υπολείπεται ανακριτικό έργο.


reporter.com.cy

Post Top Ad


-->