ΠΑΦΟΣ: Ζήτησε από τον ανήλικο γιο του όπλο για να σκοτώσει την συμβία του - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

2/4/18

ΠΑΦΟΣ: Ζήτησε από τον ανήλικο γιο του όπλο για να σκοτώσει την συμβία τουΚαταγγελία γυναίκας για απειλή βιαιοοπραγίας και δημόσια εξύβριση

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος , κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β , παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία , βία στην οικογένεια ανησυχία, απειλή βιαιοπραγίας και δημόσια εξύβριση, διερευνά η Αστυνομία Πάφου .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η παραπονούμενη και συμβία 41χρονου κατήγγειλε ότι ο συμβίος της την απείλησε και την χτύπησε .

Ακολούθως η παραπονούμενη αποτάθηκε για βοήθεια στην Αστυνομία και στους γονιούς της με αποτέλεσμα αυτό να προκαλέσει την αντίδραση του 41χρονου ο οποίος στην συνέχεια απείλησε και τους γονείς της.


 Μάλιστα ο 41χρονος τους κάλεσε να αποσύρουν και άλλη υπόθεση που εκκρεμεί εναντίον του στην Αστυνομία γιατί ειδάλλως , όπως είπε, θα τους “εξαφανίσει”.

Στην συνέχεια ο 41χρονος ζήτησε από τον γιο του να φέρει το πιστόλι του με το οποίο απείλησε ότι θα το χρησιμοποιήσει εναντίον της συμβίας του.

Η Αστυνομία μετά από εξετάσεις που διενήργησε για την υπόθεση εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον του 41χρονου και του 16χρονου γιου του.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

newsbomb.com.cy

Post Top Ad


-->