Όλα όσα ισχυρίστηκε ο 15χρονος στις πρώτες του καταθέσεις μετά το φονικό - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/4/18

Όλα όσα ισχυρίστηκε ο 15χρονος στις πρώτες του καταθέσεις μετά το φονικόΣοκ από τις αποκαλύψεις με αφορμή την σύλληψη του 33χρονου υπόπτου για το διπλό φονικό που συγκλόνισε το παγκύπριο.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον δικαστηρίου και ο ανακριτής αποκάλυψε τα όσα ισχυρίστηκε ο 15χρονος γιος της οικογένειας και πώς εμπλέκεται ο ύποπτος.

Σύμφωνα με τον ανακριτή, ο 15χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε ακούσει φωνές – κλάμα της μητέρας του και μετά από λίγο κάποιος εισήλθε στο δωμάτιο του και του έκλεισε το στόμα. Του είπε ότι σκότωσε τους γονείς του, τον ρώτησε που είναι τα λεφτά και τον καθησύχασε ότι δεν θα τον πειράξει γιατί έχει και αυτός γιο.

Σύμφωνα πάντα με τον ανακριτή, ο 15χρονος ισχυρίστηκε ότι ο  δράστης τον οδήγησε στην κουζίνα και στην συνέχεια εισήλθε στο σπίτι ο δεύτερος δράστης.


Όπως ανέφερε ο ένας έφερε κουκούλα ενώ ο άλλος όχι και όταν κλήθηκε να τον περιγράψει ανέφερε ότι πρόκειται για άντρα με μούσια και ύψος περίπου 1.70. (Ο 33χρονος ύποπτος έχει μούσι και έχει ένα γιο).

Ακολούθως τον κλείδωσαν στην αποθήκη και στην συνέχεια όπως ανέφερε κατάφερε να διαφύγει, μετέβη στο υπνοδωμάτιο όπου εντόπισε τους γονείς του νεκρούς και ακολούθως μετέβη στο γειτονικό σπίτι όπου ζήτησε βοήθεια.

Ο ανακριτής έδωσε τέλος στη φημολογία ως προς την σκηνή του εγκλήματος αποκαλύπτοντας ότι το ζεύγος βρέθηκε νεκρό στο υπνοδωμάτιο του. Ο άντρας βρέθηκε μπρούμυτα στο έδαφος και η μητέρα μπρούμυτα στο κρεβάτι. reporter.com.cy

Post Top Ad


-->