Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του τραγικού ζεύγους στο Στρόβολο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

20/4/18

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του τραγικού ζεύγους στο ΣτρόβολοΩς φιλήσυχους και ευυπόληπτους περιγράφει ο οικογενειακός και φιλικός κύκλος τα θύματα του στυγερού εγκλήματος που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Στρόβολο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» το ζεύγος είχε υιοθετήσει το 15χρονο πλέον παιδί τους σε ηλικία τριών ετών  και του είχε προσφέρει αρκετές ανέσεις τόσο σε οικονομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ο καθηγητής της ιδιωτικής σχολής ήταν αξιαγάπητος και ευγενής.Έχαιρε σεβασμού από όλα τα μέλη του οικοδομήματος, όπως και η 59χρονη γυναίκα του η οποία εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα.


Για το περιστατικό τοποθετήθηκε με ανακοίνωση του και το σχολείο όπου εργαζόταν ο άτυχος 60χρονος το οποίο σημειώνει μεταξύ άλλων: «Η διοίκηση της Σχολής θεωρεί ότι είναι προς το συμφέρον των σπουδαστών και του προσωπικού μας να κρατήσομε  το σχολείο μας ανοιχτό. Αυτό θα επιτρέψει στη σχολική μας κοινότητα  να έρθει πιο κοντά και ο καθένας να στηρίξει τον δίπλα του σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή».

Η τραγική η ιστορία της γυναίκας
Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ η εφημερίδα αναφέρεται και στην τραγική ιστορία της γυναίκας που εντοπίστηκε χθες νεκρή αφού όπως εξηγεί ήταν γόνος εξαμελούς οικογένειας.
 Είχε άλλα τρία αδέλφια εκ τον οποίο τον ένα τον έχασε κατά την Τουρκίκη Εισβολή, ενώ πριν από περίπου τρεις μήνες έχασε και το δεύτερο αδελφό της ο οποίος έδινε μάχη με την επάρατη νόσο.


reporter.com.cy

Post Top Ad


-->