Ο 8χρονος γιος της Μαρίας ακόμη περιμένει την μανούλα του – Κραυγή απόγνωσης - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/4/18

Ο 8χρονος γιος της Μαρίας ακόμη περιμένει την μανούλα του – Κραυγή απόγνωσηςΈξι χρόνια από την εξαφάνιση της Μαρίας Κακογιάννης η οποία ελλείπει από την οικία της στη Λεμεσό, από τις 11 Απριλίου του 2012, το αυτοκίνητο της οποίας είχε εντοπιστεί σε ερημική περιοχή του Lady's Mile δύο μέρες μετά. Ωστόσο η ίδια μέχρι σήμερα παραμένει άφαντη.

Για τον εντοπισμό της είχε στηθεί γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας ενώ κατά τις έρευνες είχε βρεθεί ένα σημείωμα, το οποίο παρέδωσε στις αρχές ο σύζυγος της.

Όπως διαπιστώθηκε από σχετικές εξετάσεις, ήταν ο γραφικός χαρακτήρας της Μαρίας ενώ η δικαστική γραφολόγος επεσήμανε πως το σημείωμα γράφτηκε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση, πιθανότατα και απειλή.

Έξι χρόνια μετά, η μητέρα της 43χρονης σε επιστολή της στα ΜΜΕ αναφέρει ότι ο 8χρονος γιος της ακόμη περιμένει να ανοίξει η πόρτα και να δει την μανούλα του ενώ ζητά να μάθει την αλήθεια.

Αυτούσια η επιστολή της μητέρας της Μαρίας «Γράμμα από μια μάνα που δεν έπαψε να περιμένει»

«Έφτασε πάλι το Πάσχα, οικογενειακές στιγμές για όλους γεμάτες χαρές. Όμως για εμάς ο πόνος, η λύπη και η αγωνία είναι ασήκωτα. Η Μαρία μας ακόμα να φανεί από τις 11/4/2012 που έχει εξαφανιστεί.

Ένα 8χρονο αγοράκι περιμένει μέρα-νύχτα να ανοίξει η πόρτα και να φανεί η μανούλα του, την αναζητεί συνεχώς. Το μόνο που περιμένει είναι μια αγκαλιά, ένα φιλί, ένα χάδι. Να τη δει ξανά στα μάτια.

Μόνο αυτό ζητά ... 6 χρόνια χωρίς τη μητέρα του. Τι να πεις σε αυτό το παιδί; Τι να εξηγήσεις; Μεγάλωσε…Οι ερωτήσεις του είναι καθημερινές: «Γιαγιά, πότε θα έρθει η μαμά μου να φάμε όλοι μαζί; Να παίξουμε μαζί;

Μια απάντηση ζητώ στο μυστήριο αυτό, να ξέρω το γιατί, να μπορέσω κι εγώ να σταθώ στα πόδια μου, να μπορέσω να εξηγήσω στο εγγόνι μου.

Οποιαδήποτε πληροφορία μικρή ή μεγάλη θα μου δώσει ένα φως στο μαύρο σκοτάδι της ψυχής μου. Θέλω απλά να μάθω την αλήθεια για τη Μαρία μου.

Καλή Ανάσταση σε όλους

Ευαγγελία Κακογιάννη από Λεμεσό»
 reporter.com.cy

Post Top Ad


-->