Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην πιο γλυκιά εξομολόγηση για το Ντάνο! «Ξεχωρίζει για εμένα γιατί...» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

9/4/18

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην πιο γλυκιά εξομολόγηση για το Ντάνο! «Ξεχωρίζει για εμένα γιατί...»Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος συμμετέχει στο Τατουάζ και έκανε την πιο γλυκιά εξομολόγηση! Παρόλο που και οι δυο αρνούνται τον δεσμό τους, τα όσα είπε αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση!

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την συμμετοχή του στο Τατουάζ αλλά και τον χαρακτήρα του, που την έχει κάνει να τον ξεχωρίζει! Διαβάστε παρακάτω...

Πώς της φάνηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως ηθοποιός;


«Ο Γιώργος είναι πολύ καλός στο «Τατουάζ». Είναι πολύ άμεσος, πειστικός και, παρόλο που είναι κάτι που κάνει για πρώτη φορά, φαίνεται σαν να το έχει ξανακάνει. Εργάζεται με πολλή υπευθυνότητα, σεμνότητα και ταπεινότητα, δεν ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς και θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος.» είπε στο TV Page!

Τον βοηθά να διαβάζει τον ρόλο του; Η Ντορέττα τόνισε: «Δεν έχει ανάγκη τη δική μου βοήθεια ο Γιώργος. Οι συνεργάτες του στο «Τατουάζ» είναι πιο κατάλληλοι για να τον καθοδηγήσουν. Εννοείται πως όταν ζητήθηκε η γνώμη μου, την είπα, αλλά έχει μεγάλη βοήθεια από τους ανθρώπους που τον επέλεξαν για το «Τατουάζ» – κι αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό.»!

Τι τον συμβούλευσε όταν του έγινε πρόταση να παίξει στο «Τατουάζ»;

«Ήμουν από την αρχή πολύ θετική, γιατί ήξερα ότι, εφόσον αποφασίσει να κάνει κάτι, θα το κάνει καλά.»!youweekly.gr

Post Top Ad


-->