Ανακρίνεται 22χρονη φοιτήτρια για νεκρό παρατημένο βρέφος! Πέθανε λόγω έλλειψης φροντίδας! Kάτοικοι έκαναν τρισάγιο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

24/4/18

Ανακρίνεται 22χρονη φοιτήτρια για νεκρό παρατημένο βρέφος! Πέθανε λόγω έλλειψης φροντίδας! Kάτοικοι έκαναν τρισάγιοΜία 22χρονη ανακρίνεται ως ύποπτη για την υπόθεση με το νεκρό βρέφος που είχε εντοπιστεί σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Οπως έγινε γνωστό πρόκειται για μια Eλληνίδα η οποία είναι φοιτήτρια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία ταυτοποίησής της μέσω DNA. Η αστυνομία έφτασε στην 22χρονη χάρη στις καταθέσεις ενοίκων των πολυκατοικιών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της, λόγω των παραπανίσιων κιλών.

 Υπενθυμίζεται ότι η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε χθες στο βρέφος έδειξε ότι το βρέφος γεννήθηκε υγιές, ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, πέθανε τουλάχιστον 12 ώρες πριν βρεθεί.


Πέθανε πιθανότατα από παθολογικά αίτια, λόγω έλλειψης φροντίδας και των κακουχιών που ήρθαν σαν συνέπεια της εγκατάλειψής του. Το μωρό γεννήθηκε ζωντανό, ήταν πάνω από 3,5 κιλά και πέθανε ελάχιστες ώρες μετά την γέννησή του.

 Το αγοράκι, βρέθηκε τυλιγμένο σε σεντόνι μαζί με τον ομφάλιο λώρο από ένοικο της πολυκατοικίας που έβλεπε στον ακάλυπτο, στις 16:30 το απόγευμα του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι περί τα τέλη Φεβρουάριου βρέθηκε επίσης νεκρό νεογέννητο αγοράκι σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Ανατολικής Ρωμυλίας και Πίνδου στην Πετρούπολη. Η εν λόγω υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη.

Κάτοικοι της περιοχής έκαναν τρισάγιο στην μνήμη του νεογέννητου βρέφους που εγκαταλείφθηκε και πέθανε μερικές ώρες αργότερα....mixanitouxronou.gr

Post Top Ad


-->