Η νεαρή που κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από καβγά σκύλων στην Λεμεσό - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

16/4/18

Η νεαρή που κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από καβγά σκύλων στην ΛεμεσόΜε πολλαπλά δαγκώματα από σκύλο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 29χρονη στην Λεμεσό.

Η νεαρή είχε πάρει το απόγευμα της Κυριακής περίπατο τον σκύλο της στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, όταν σε κάποιο σημείο του πλησίασε νεαρός που επίσης κρατούσε σκύλο ράτσας Ρόντβάιλερ.

Τα σκυλιά όταν πλησίασαν τον  ένα το άλλο αγρίεψαν με αποτέλεσμα το Ροντβάιλερ να απελευθερωθεί από το λουρί του και να επιτεθεί.

Η γυναίκα μπήκε στην μέση για να προστατεύει τον σκύλο της με αποτέλεσμα να δεχθεί δαγκωματιές και να πέσει στο έδαφος.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο νεαρός ιδιοκτήτης του Ροντβάιλερ ο οποίος τραυματίστηκε στον αντίχειρά από την προσπάθεια του σκύλου του να απελευθερωθεί από του λουρί με το οποίο τον κρατούσε.Στην σκηνή βρισκόταν με άλλο σκύλο και ο σύζυγος της γυναίκας ο οποίος κατάφερε και τον απομάκρυνε έγκαιρα από το  περιστατικό.

Περιγράφοντας τα γεγονότα, η ίδια ανέφερε ότι:

«Έπαιρνα περίπατο τους σκύλους μου μαζί με τον Valters και κάποιος έπαιρνε βόλτα τον Ροντβάιλερ του δίπλα από καφετέρια. Ο σκύλος του λύθηκε από τον κολάρο και επιτέθηκε στους σκύλους μου. Προσπάθησα να μπω στην μέση και να απομακρύνω το σκύλο από τον δικό μου αλλά μετά το όλο σκηνικό αυτός εξαφανίστηκε. Έχω πολλαπλές δαγκωματιές και πρέπει να παραμείνω δυο μέρες στην κλινική για θεραπεία. Αυτός ο κύριος είναι Κύπριος γύρω στα 30, μελαχρινός με ύψος περίπου 1,75, τατουάζ και κοντά μαλλιά. Παρακαλώ βοηθήστε με να τον βρω σε περίπτωση που κάποιος τον ξέρει. Δεν θέλω να πάθει κάτι ο σκύλος του αλλά πρέπει να πληρώσει τα έξοδα θεραπείας»
.
reporter.com.cy

Post Top Ad


-->