Μιχάλης Μαρίνος: Μιλά για τα παιδικά του χρόνια στην Κύπρο και συγκινεί! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

1/4/18

Μιχάλης Μαρίνος: Μιλά για τα παιδικά του χρόνια στην Κύπρο και συγκινεί!


Οι αναμνήσεις του αγαπημένου ηθοποιού

Ο Μιχάλης Μαρίνος, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς ηθοποιούς με καταγωγή από το νησί μας.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του σε ελληνικό περιοδικό, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην Κύπρο και τις αναμνήσεις που έχει από εδώ, συγκινώντας όποιον το διαβάσει.


“Μόνο το σπίτι μου (μου έλειψε), με την έννοια ότι μετακόμισα στην Ελλάδα στα εννέα μου χρόνια από την Κύπρο. Μεγάλωσα με τους γονείς μου στην Ελλάδα, αλλά οι παππούδες, οι θείοι και το σόι μου είναι στην Κύπρο. Η Κύπρος μού έλειψε πολύ, αν και πήγαινα τα καλοκαίρια – ακόμα με θυμάμαι να παίζω στην ασβεστωμένη αυλή της γιαγιάς με τους φίλους μου. Στην Ελλάδα δεν ήταν τόσο εύκολο αυτό… Έχω έντονες αναμνήσεις από την Κύπρο! Μεγάλος πια πήγα στο πατρικό μας, στην Αμμόχωστο, στο Βαρώσι. Τι να σου πω… Ίσως η πιο συγκινητική εμπειρία της ζωής μου!”


Κατόπιν, μιλάει με συγκίνηση για την πρώτη φορά που επισκέφθηκε το κατεχόμενο χωριό του: “Όταν πήγα πρώτη φορά, ήμουν μεγάλος. Είχα, μάλιστα, οπλίσει τον εαυτό μου με αυτοσυγκράτηση κι έλεγα πως δεν θα κλάψω. Είδα τα συρματοπλέγματα, το σπίτι, τα πάντα. Λίγο πιο δίπλα ήταν η παραλία που κάναμε μπάνιο. Επειδή ήταν καλοκαίρι, είπα να κάνω μια βουτιά… (συγκινείται). Όταν βούτηξα στη θάλασσα του Βαρωσιού, έβαλα τα κλάματα! Ξέσπασαν μέσα μου όλες οι αναμνήσεις, ήταν καταιγιστικό όλο αυτό, με υπερέβη κατά πολύ το συναίσθημα. Επισκέπτομαι την Κύπρο κάθε χρόνο, όσο πιο συχνά γίνεται. Είναι η πατρίδα μου! Βλέπω τους συγγενείς μου, τους φίλους μου…”

ilovestyle.com

Post Top Ad


-->