Μεταγραφή για τον Γιώργο Ερωτοκρίτου! Τι συμβαίνει; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

14/4/18

Μεταγραφή για τον Γιώργο Ερωτοκρίτου! Τι συμβαίνει;


Πρόκειται για ένα chef που ο πολύς κόσμος τον γνώρισε μέσα από την παρουσία του σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές. Τελευταίο του «λιμάνι» η εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, που κάθε Πέμπτη μοιράζεται  με τους τηλεθεατές τόσο τις νόστιμες συνταγές του, όσο και τις πολύτιμες συμβουλές του.

Ωστόσο η επαγγελματική του πορεία στο χώρο της γαστρονομίας μετρά πολλά πολλά χρόνια μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες. Αναδείχθηκε μέσα στις κουζίνες των καλύτερων εστιατορίων και αυτό συνεχίζει να κάνει μέχρι και σήμερα. Διαβάστε παρακάτω...


Εντούτοις, όπως μαθαίνω ο γνωστός chef εδώ και λίγο καιρό εγκατέλειψε τον όμιλο Λανίτη που δραστηριοποιείτο τα τελευταία χρόνια, και επέστρεψε στο λιμάνι σταθμό για εκείνον! Την εταιρεία που είδε πρώτη το ταλέντο και τις ικανότητες του, και αναλαμβάνει τα καθήκοντα του «Chef De Cuisine».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Ερωτοκρίτου εντάχθηκε και πάλι στο δυναμικό της επαγγελματικής του οικογένειας, της PNS Restaurant Ltd. Έτσι πλέον μπορείτε να τον βρείτε στο Milk Bar και στο Frankie’s Social. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτω από την ομπρέλα της εν λόγω εταιρεία βρίσκεται το Epsilon Resto Bar, Marina Beach Bar, Ryan's Bar & Grill και La Pasteria Il Gusto Italiano.

Post Top Ad


-->