Σωτήρης Κοντιζάς: Η αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς! Τι δουλειά έκανε ο κριτής του Masterchef πριν γίνει μάγειρας; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

24/4/18

Σωτήρης Κοντιζάς: Η αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς! Τι δουλειά έκανε ο κριτής του Masterchef πριν γίνει μάγειρας;Ο Σωτήρης Κοντιζάς, είναι ο κριτής που MasterChef, που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τον διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef.

O chef, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «dot.» και μίλησε για την επαγγελματική του πορεία.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων,σ το πτυχίο του στα Οικονομικά- αφού έχει αποφοιτήσει από το Πάντειο. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, αποκάλυψε πως στην αρχή μάλιστα εργαζόταν σε τράπεζα και ασχολήθηκε με την μαγειρική που είναι η «αγάπη» του.


Ο Σωτήρης Κοντιζάς, είπε χαρακτηριστικά: «Ό,τι έχω μάθει το έχω μάθει με πρακτική άσκηση μέσα στις κουζίνες. Όντως δούλεψα σε μια τράπεζα.

Οντως δεν μου άρεσε. Αφού πέρασα τις δυο συμβάσεις ορισμένου χρόνου και μου είπε ο διευθυντής μου συγχαρητήρια, μου έδωσε να υπογράψω τη σύμβαση αορίστου.

Πήρα όση άδεια μου είχε απομείνει και επέστρεψα και παραιτήθηκα. Από τότε δηλώνω μάγειρας. Και θα είμαι για πάντα μάγειρας».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:
youweekly.gr

Post Top Ad


-->