Μόνο εδώ. Αυτή είναι η επόμενη μέρα μετά το τέλος του Master Chef - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

4/4/18

Μόνο εδώ. Αυτή είναι η επόμενη μέρα μετά το τέλος του Master ChefΕίναι γεγονός πως το Master Chef, ως παραγωγή μπήκε με την αξία του σε ένα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Κατά την διάρκεια προβολής του μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star, χάρισε στο κανάλι πολύ μεγάλα νούμερα στους πίνακες της nielsen στην πιο καυτή ζώνη. Στο Prime Time…

Ωστόσο, το μαγειρικό reality δεν έφερε την «άνοιξη» μόνο στο κανάλι της Κηφισιάς αλλά και στον τηλεοπτικό σταθμό Tv One, ο οποίος προβάλλει το project στο νησί της Αφροδίτης. Όπως σας έχω γράψει ξανά η φετινή τηλεοπτική σεζόν αποδείχθηκε πολύ δύσκολη για τον συγκεκριμένο σταθμό. Τα προγράμματα που έκαναν επιτυχία είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, και έτσι το Master Chef του χάρισε μεγάλες δόσεις «οξυγόνου». Ωστόσο το reality σύντομα φτάνει στο τέλος του και ήδη οι ιθύνοντες του Tv One ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους, ώστε να καλύψουν το κενό που θα δημιουργηθεί στην prime time ζώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες προχώρησε στην δημιουργία μιας καινούργιας κωμικής σειράς αυτοτελών επεισοδίων, που θα αντικαταστήσει το μαγειρικό reality. Μάλιστα τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα αναλάβουν οι ηθοποιοί Δανάη Χρίστου και Γιώργος Ζένιου.
blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->