Αλέξανδρος Λυκουρέζος - Νατάσσα Καλογρίδη: Η πρώτη κοινή επίσημη φωτογράφιση του ζευγαριού! Όλες οι λεπομέρειες για την γνωριμία τους... - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/4/18

Αλέξανδρος Λυκουρέζος - Νατάσσα Καλογρίδη: Η πρώτη κοινή επίσημη φωτογράφιση του ζευγαριού! Όλες οι λεπομέρειες για την γνωριμία τους...Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη είναι μαζί και είναι πολύ καλά και η σχέση του φαίνεται ιδιαιτέρως λαμπερή και ενδιαφέρουσα από τα media!

Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή φωτογράφιση και οι φωτογραφίες τους δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Down Town!

Φίλος του ζευγαριού αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες γι’ αυτή την γνωριμία και την εξέλιξη της σχέσης τους.


"Δεν ήθελαν να το κρύψουν. Ο Αλέξανδρος θεωρεί πάντα ότι όταν κρύβεις κάτι είσαι ένοχος στα μάτια του κόσμου. Δεν θέλει να υπάρχει η παραμικρή σκιά για εκείνον και το ίδιο ισχύει και για την προσωπική του ζωή. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κατά κάποιον τρόπο, η Νατάσα ήταν μια τονωτική ένεση για τον Αλέξανδρο από την κατάθλιψη που πέρασε το φθινόπωρο με τον ξαφνικό θάνατο της Ζωής. Του έδωσε νέα προοπτική στα πράγματα, τον έκανε να κανονίσει ταξίδι στις Μαλδίβες το Πάσχα".

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στο ταξίδι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός. "Στις Μαλδίβες τής καθάριζε τον αστακό, της γέμιζε το ποτήρι, ήθελε να είναι συνέχεια μαζί της στο δωμάτιο. Στην ονομαστική της γιορτή, τής έκανε δώρο ένα Rolex", λέει η ίδια πηγή. Με λίγα λόγια, το ζευγάρι από τις 8 Μαρτίου που γνωρίστηκαν μέχρι σήμερα άφησε ανοιχτή την πόρτα αμέσως στα media και δεν έχει καμία διάθεση να την κλείσει εφόσον αυτά δεν το ενοχλούν.


youweekly.gr

Post Top Ad


-->