Ξέσπασε γνωστός Κύπριος ηθοποιός στο FB «ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ». Τι συνέβη; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

2/4/18

Ξέσπασε γνωστός Κύπριος ηθοποιός στο FB «ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ». Τι συνέβη;Τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook χρησιμοποίησε ο γνωστός ηθοποιός, για να γνωστοποιήσει την δυσμενή θέση που βρίσκονται πολλοί συνάδελφοι του. Όπως εξηγεί στην ανάρτηση του αρκετοί ηθοποιοί εδώ και δυο μήνες δεν έχουν πληρωθεί τα δεδουλευμένα τους. Τόσο από την τηλεόραση, όσο και από το θέατρο.

 Μάλιστα δείχνει ως υπεύθυνους για το γεγονός, μόνιμους υψηλόβαθμους υπάλληλους που διαχειρίζονται την τύχη τους. Επιπλέον ο ηθοποιός τους προτρέπει αν δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους να πάνε στα σπίτια τους.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του:

 

«Δεν έχουν πληρωθεί ακόμη ηθοποιοί ουτε απο την τηλεόραση ούτε απο το Θεατρο (και δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα … απο το ΘΕΑΤΡΟ Δύο μήνες) κάποιοι μόνιμοι υψηλόβαθμοι υπάλληλοι που διαχειρίζονται τις τύχες μας,απλά δεν έκανα καλά την δουλεία τους, είναι κρίμα Κύριοι….Πάσχα με ορισμένους συναδέλφους,χαμηλά αμειβόμενους στο έλεος του Θεού….καθυστερούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους……. μια συγνώμη τοτε τα λεφτά δεν είναι δικά σας τα διαχειρίζεσαι αν δεν μπορείς….ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ»

Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό Κώστα Βήχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βήχας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με το κοινωνικό σύνολο και η φιλανθρωπική του δράση είναι μεγάλη.


blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->