Κρίθηκε το μέλλον του ‘Power of Love’ – Είπε και ελάλησε ο Ατζούν Ιλίτζαλι (ΦΩΤΟ) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

16/4/18

Κρίθηκε το μέλλον του ‘Power of Love’ – Είπε και ελάλησε ο Ατζούν Ιλίτζαλι (ΦΩΤΟ)Οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του ριάλιτι σχέσεων προέκυψαν μετά από συζητήσεις του Τούρκου παραγωγού με το Σκάι.

Το Power of Love ξεκίνησε την πορεία του στον πίνακα τηλεθέασης με χαμηλές επιδόσεις στον πίνακα τηλεθέασης, αλλά κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρει το κοινό τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

Η εντυπωσιακή άνοδος στα ποσοστά αποτέλεσε το έναυσμα ώστε οι δύο πλευρές να ανάψουν από νωρίς το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο επεισοδίων.Ενδεικτικός της ανταπόκρισης του κοινού στο project είναι και ο μεγάλος αριθμός δηλώσεων συμμετοχής, που έπεισε την παραγωγή ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει ούτε σε αυτό το επίπεδο.
Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι «κλείδωσε» για ακόμα μια σεζόν και την παρουσιάστρια, Μαρία Μπακοδήμου, που κρίθηκε ως ιδανική για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Η αξιόλογη συγκομιδή του «Power of Love» σε νούμερα πιθανόν να επεκτείνει και τον πρώτο κύκλο μετάδοσής του με περισσότερα επεισόδια, αφού το ενδιαφέρον του κοινού, προς το παρόν, παραμένει αμείωτο.
lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->