Βόμβα! Αριστοτέλους σε Τρύφωνος: «Κλείνεις μεταγραφή στον Alpha;» - VIDEO - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

27/4/18

Βόμβα! Αριστοτέλους σε Τρύφωνος: «Κλείνεις μεταγραφή στον Alpha;» - VIDEOΟ Τάσος Τρύφωνος συνατήθηκε με ανώτερα στελέχη του Alpha Κύπρου και μίλησε στην Αριστοτέλους για την ανακοίνωση του σταθμού...

 Τώρα θα μου πείτε "Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια", αλλά πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, όπως είπε και ο Τάσος Τρύφωνος στην Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Την Πέμπτη, 26 Απριλίου, ο Τάσος Τρύφωνος βρέθηκε να κάθεται στο πανελ της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα".

Δήλωσε on air ότι περνούσε από εκεί και είπε να πει ένα γεια και η Αριστοτέλους όπως ήταν αναμενόμενο τον ρώτησε πώς βρέθηκε στο κανάλι των Λατσιών.


Ο παρουσιαστής του ΡΙΚ απάντησε: "Είχα meeting με τα ανώτερα στελέχη του σταθμού και είπα να πω ένα γεια. Όχι να με βάλετε μέσα τωρά να δουλέψουμε κιόλας".

Τότε η Αριστοτέλους του είπε "Μας έχεις δώσει τις πληροφορίες που θέλαμε. Για ποιο λόγο δεν μας είπες!"

Και ο πάντα ετοιμόλογος οικοδεσπότης του "Αδύναμου Κρίκου" και της εκπομπής "Τετ α τετ" του κρατικού καναλιού αποκρίθηκε: "Θα ανακοινωθεί επίσημα από το κανάλι".

Η πανελίστρια της εκπομπής Βαρβάρα Ζαχαρίου σχολίασε: "Έκλεισες δηλαδή", κάτι που έδωσε το έναυσμα στην οικοδέσποινα της εκπομπής να προσθέσει: "Κλείνεις μεταγραφή στον Alpha;Να ξέρουμε. Είπες θα ανακοινωθεί επίσημα από το κανάλι. Το κανάλι τι ανακοινώνει επίσημα; Συνεργασίες τέτοια πράγματα...".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και το πώς κατάφερε ο Τάσος Τρύφωνος να ξεγλιστρήσει από την συζήτηση και το στριμώξιμο της Αριστοτέλους και των συνεργατών της στο video που ακολουθεί:tothemaonline.com

Post Top Ad


-->