Κύπριος επώνυμος κάνει το επόμενο βήμα - Ανοίγει δισκογραφική εταιρεία - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/4/18

Κύπριος επώνυμος κάνει το επόμενο βήμα - Ανοίγει δισκογραφική εταιρείαΜετά από 7 χρόνια σκληρής δουλειάς, πήρε την μεγάλη απόφαση ο Κύπριος επώνυμος και ανοίγει δισκογραφική εταιρεία.

Ο λόγος γίνεται για τον Μάριο Χαπέρη, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω των social media την μεγάλη του απόφαση να μετατρέψει την GABI Music, που μέχρι σήμερα λειτουργούσε ως label σε δισκογραφική εταιρεία.


Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:
 

"Μετά από 7 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά με τα πάνω της με τα κάτω της, πήρα τελικά την απόφαση την GABI Music που μέχρι σήμερα λειτουργούσε ως label να την μετατρέψω σε δισκογραφική εταιρεία. Με αυτή την απόφαση μου η οικογένεια της GABI θα μεγαλώσει αρκετά και άμεσα με άτομα - καλλιτέχνες που οι ιδεολογίες μας θα ταυτίζονται έχοντας ένα και μονο στόχο. Την επιτυχία! Να ευχαριστήσω τα άτομα που είναι δίπλα μου αυτή την στιγμή και αναφέρομαι στον Νάσο, την Σασα, την Πωλίνα και τον Πανό Ψάλτη. Να είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσω να κάνω Ότι Περνα από το χέρι μου για να εξαπλωθει η μουσική μας όπου υπάρχει Ελληνισμος και τα νέα άτομα που θα ενταχθούν στην οικογένεια μας να ξέρουν από τώρα ότι όλοι μαζί θα συνεργαστούμε σαν μια ομάδα για να πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει και επιθυμεί. Καλές γιορτές και καλό Πάσχα σε όλους αδέρφια μου!"


tothemaonline.com

Post Top Ad


-->