Έσπασε την σιωπή της η Κατερίνα Γερονικολού! Η πρώτη φωτογραφία που επιβεβαιώνει την σχέση της! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

24/4/18

Έσπασε την σιωπή της η Κατερίνα Γερονικολού! Η πρώτη φωτογραφία που επιβεβαιώνει την σχέση της!Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί και εμείς πρώτοι σας είχαμε γράψει ότι η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι μαζί! (Αποκάλυψη "βόμβα"! Αυτή είναι η σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη! Η ηθοποιός που του έκλεψε την καρδιά!)

Το ζευγάρι δεν είχε μιλήσει για τη σχέση του αλλά οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στα περιοδικά με το ανάλογο ρεπορτάζ δεν άφησαν περιθώρια για να διαψεύσουν τις φήμες!


Η Κατερίνα Γερονικολού, σε παλαιότερες συνεντεύξεις της έχει δηλώσει ερωτευμένη και πως έχει βρει τον άντρα που την κάνει ευτυχισμένη αλλά δεν έχει πει ποτέ το όνομα του Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Αν και οι δυο μέχρι τώρα κρατούσαν σιγή ιχθύος, η Κατερίνα άλλαξε τα δεδομένα και έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή της! Συγεκριμένα η Κατερίνα Γερονικολού, πριν λίγη ώρα ανήρτησε σε Instastories δυο παντόφλες, μια γυναικεία και μια αντρική, και έγραψε «Mr and Μrs»! Λέτε να τις διάλεξε ο Γιάννης;

Δείτε την σχετική φωτογραφία:youweekly.gr

Post Top Ad


-->