Η Κάτερ σχολιάζει την κατάσταση με τον Δώρο - 'Η φιλική μας σχέση χάλασε" - VIDEO - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/4/18

Η Κάτερ σχολιάζει την κατάσταση με τον Δώρο - 'Η φιλική μας σχέση χάλασε" - VIDEO
Η Νάταλι Κάτερ μίλησε για την σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της και δεν έκρυψε την προσωπική της απογοήτευση για τον παίκτη του "Power of Love". Η χοροδιδάσκαλος ήταν φιλοξενούμενη στην εκπομπή του TvOne "Όλα Για Σένα" και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και οι συνεργάτες της δεν θα μπορούσαν να μην την ρωτήσουν για την σχέση της με τον Δώρο Παναγίδη.

Η μητέρα του παιδιού του Κύπριου παίκτη του reality αγάπης ''Power of Love" ακομπλεξάριστα μίλησε για τον έρωτα του Δώρου με την Αθηνά και το πόσο ταιριαστοί είναι οι δύο τους, μιας και θεωρεί ότι η παίκτρια του reality είναι το στυλ γυναίκας που αρέσει στον Κύπριο παίκτη.

Η Νάταλι σχολίασε την δήλωσή της σχετικά με το πόσο πολύ αρέσει στον Δώρο η δημοσιότητα, αλλά δεν έκρυψε και την απογοήτευσή της για τον Κύπριο παίκτη του reality και πατέρα του παιδιού της.


Όπως είπε on air: "Εννοείται είχαμε πολύ καλή φιλική σχέση απλά μέχρι ένα σημείο και αυτή η φιλική σχέση χάλασε... Είναι κρίμα βέβαια". Το παιδί τους όπως ανέφερε το βλέπει όσο μπορεί, μιας και ζει μεταξύ Κωνσταντινούπολης και Αθήνας... Δεν βάζει το παιδί τους να βλέπει τον πατέρα τους στην τηλεόραση και η ίδια διαφωνεί με την συμμετοχή του Δώρου Παναγίδη στο Power of Love.

Η Νάταλι Κάτερ παραδέχτηκε ότι της είχε γίνει πρόταση για να συμμετέχει στο Survivor και θα πήγαινε αν δεν είχε το παιδάκι τους, αλλά reality τύπου ''Power of Love" δεν την βρίσκουν σύμφωνη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:
tothemaonline.com

Post Top Ad


-->