Το instastory του Δώρου για την Αθηνά και το μήνυμα του Αγίου Παΐσιου - ΦΩΤΟ - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

13/4/18

Το instastory του Δώρου για την Αθηνά και το μήνυμα του Αγίου Παΐσιου - ΦΩΤΟΟ Δώρος μέσω ενός instastory θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, σχετικά με τα χθεσινά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να χωρίζει με την Αθηνά και να θυμώνει με τον Αντρέα.

Δεν πέρασαν λίγες ώρες από το πρώτο instastory του Δώρου Παναγίδη που ανακοίνωνε στους followers του το τέλος της σχέσης του με την Αθηνά ήρθε νέο post από τον Κύπριο παίκτη του Power of Love.


Αρχικά, ο Δώρος, πόσταρε στο λογαριασμό του στο instagram, λόγια του Άγιου Παϊσιου και αμέσως μετά ένα νέο κείμενο που αφορούσε τη σχέση του με την Αθηνά Χρυσαντίδου. Συγκεκριμένα ο Δώρος έγραψε: «Παρεμβολές στον λογαριασμό μου όπως και στο λογαριασμό του Παναγιώτη! Όλα καλά με την Αθηνά για αυτούς που ανησύχησαν! Όλα πολύ καλά! Βασικά θα το δείτε και μόνοι σας! Ακόμη είμαι άρρωστος γι’ αυτό με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω live να τα πούμε!».

Και το μήνυμα του Αγίου Παΐσιου προφανώς σχετίζεται με τον Ανδρέα και τον εκνευρισμό που προκάλεσε στον Δώρο.  tothemaonline.com

Post Top Ad


-->