Η τελευταία εικόνα του Σιμαρδάνη, λίγο πριν από τον θάνατό του - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/4/18

Η τελευταία εικόνα του Σιμαρδάνη, λίγο πριν από τον θάνατό τουΚαθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του ήταν διαφορετικός αλλά βαθιά αξιοπρεπής. Ακόμη και την ύστατη στιγμή του, δεν ήθελε ούτε να ταλαιπωρήσει, ούτε και να αγχώσει κανέναν. Ακόμη και όταν οι γιατροί του είπαν ότι έχει μερικές ημέρες ζωής, εκείνος το διασκέδαζε «σαν να μην τρέχει τίποτε». Ήταν η ψυχή της παρέας.

Η εικόνα που μοιράζομαι μαζί σας τοποθετείται χρονικά λίγες ώρες πριν τον θάνατό του. Μάλιστα, αυτή η εικόνα κρύβει πίσω της μια πολύ ζεστή και ιδιαίτερη ιστορία.

Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, τη χρονιά που πέρασε. Τι κι αν ο Χρήστος Σιμαρδάνης έχει περίπου έναν μήνα που έφυγε από τη ζωή; Για εκείνη, δεν έφυγε ΠΟΤΕ.Η Ευγενία Παναγοπούλου που τον γνώριζε καλά -είχαν συνεργαστεί και τον εκτιμούσε πολύ- πόσταρε μια χαρούμενη φωτογραφία με τον ηθοποιό μαζί με τη φράση: «Δεν θα σου φύγω ποτέ». Η φωτογραφία τοποθετείται χρονικά λίγο πριν τον χαμό του.

Την Ευγενία τη γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Η ζωή της Άλλης», ακολούθησαν και άλλες ενώ στο θέατρο φέτος ήταν στη μεγάλη επιτυχία «Ψέμα στο Ψέμα» με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλος Χαϊκάλη.


blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->