Γνωστός, πλούσιος Κύπριος επιχειρηματίας ράβει γαμπριάτικο και αγοράζει ρουχαλάκια για μωράκι - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

13/4/18

Γνωστός, πλούσιος Κύπριος επιχειρηματίας ράβει γαμπριάτικο και αγοράζει ρουχαλάκια για μωράκιΈτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του είναι ο γνωστός επιχειρηματίας που το βρετανικό παλάτι του έχει απονέμει τον τίτλο του Sir.

Ο Sir Stelios λοιπόν, πέραν από το γαμπριάτικο κουστούμι ετοιμάζεται να υποδεχθεί και το πρώτο του παιδάκι.

Η εφημερίδα «Πολίτης» σε ρεπορτάζ της αναφέρει ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο ο επιχειρηματίας μετέβη στην Ελλάδα και επισκέφθηκε την μητέρα του Νέβη. Εκεί της σύστησε την γυναίκα που θέλει να παντρευτεί αλλά και το γεγονός ότι σε έξι μήνες θα γίνει πατέρας.


«Στο οικογενειακό τραπέζι η μητέρα του, σύζυγος του αείμνηστου «βασιλιά των τάνκερ» Λουκά Χατζχηιωάννου μέχρι τον θάνατό του το 2008, ήταν συγκινημένη, Αγκάλιασε και συνομίλησε για πολλή ώρα με τη μελλοντική της νύφη, ενώ κατά την αναχώρηση του ζευγαριού δεν δίστασε να τους δώσει την ευχή της. Ήταν ό,τι ωραιότερο θα μπορούσε να συμβεί στους Χατζηιωάννου αυτή την εποχή», αναφέρουν φίλοι της οικογένειας σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ποια είναι η γυναίκα της καρδιάς του Sir;

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η εκλεκτή της καρδιάς του Στέλιου Χατζηιωάνου είναι η Όρλα Μέρφι. Επαγγέλλεται διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και κατάγεται από την Ιρλανδία. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τρία χρόνια στο Μονακό όπου ζούσαν και οι δύο.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η Όρλα και ο Στέλιος έχουν ήδη φτιάξει στην έπαυλή τους στο Μόντε Κάρλο το παιδικό δωμάτιο του μωρού που περιμένουν. Τέλος, ασχολούνται επίσης και με την οργάνωση του γάμου που πιθανότατα θα γίνει στο Μονακό.
newsbomb.com.cy

Post Top Ad


-->