Ελένη Φουρέιρα: Πληρώθηκε από την Κύπρο για τη συμμετοχή της στη Eurovision; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

25/4/18

Ελένη Φουρέιρα: Πληρώθηκε από την Κύπρο για τη συμμετοχή της στη Eurovision;Έντονες συζητήσεις έχει προκαλέσει η συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό που θα γίνει στη Λισαβόνα με το τραγούδι «Fuego». Δε λείπουν μάλιστα εκείνοι που αναφέρουν ότι η Ελένη Φουρέιρα πληρώθηκε με ένα σημαντικό ποσό για να εκπροσωπήσει την Κύπρο.

Η τραγουδίστρια μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» και διέψευσε κατηγορηματικά ότι έλαβε οποιοδήποτε ποσό. «Είναι αστείο να αναφέρονται τέτοια πράγματα – όχι, δεν αληθεύει. Μόνο που το ακούω αυτό, γελώ. Είναι μεγάλη μου χαρά που εκπροσωπώ την Κύπρο και ευχαριστώ τους Κυπρίους μέσα από την καρδιά μου για την τιμή που μου έκαναν και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.Σε ανησυχεί η πιθανότητα μια αποτυχημένη εμφάνιση στη Eurovision να επηρεάσει αρνητικά την καριέρα σου;

«Οχι, καθόλου! Κανένας καλλιτέχνης στον κόσμο δεν έχει κάνει μόνο επιτυχίες. Όλοι οι καλλιτέχνες των οποίων η καριέρα αριθμεί πολλά χρόνια μετράνε και μεγάλες επιτυχίες αλλά και αποτυχίες. Ο κόσμος καταλαβαίνει, δεν σταματάει να αγαπάει έναν άνθρωπο επειδή δεν κατάφερε να φτάσει την κορυφή σε κάτι, οπότε δεν αγχώνομαι. Μια αποτυχία είναι μια εμπειρία που σε κάνει καλύτερο στο επόμενο βήμα σου.»

Επομένως, είσαι έτοιμη για οποιαδήποτε θέση;

«Ακριβώς, είμαι έτοιμη για όλα, για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Ένας διαγωνισμός είναι πάντα ένας διαγωνισμός δεν μπορείς να προβλέψεις ποιο είναι το συστατικό της επιτυχίας κάθε φορά. Αν το ήξερα θα ήμουν νικήτρια. Δεν με ενδιαφέρει και δεν με αγχώνει καθόλου η θέση.»dailymedia.gr

Post Top Ad


-->