ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Κλειδώνουν στον ένα δράστη - Σύσκεψη για την κατάθεση του 15χρονου - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

23/4/18

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Κλειδώνουν στον ένα δράστη - Σύσκεψη για την κατάθεση του 15χρονου



Συνεχίζεται για πέμπτη μέρα το θρίλερ γύρω από την υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στο Στρόβολο που συγκλονίζει την Κύπρο.
Το πρωτοφανές έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στον Στρόβολο παραμένει μέχρι στιγμής ανεξιχνίαστο με την Αστυνομία να προσπαθεί να στήσει τα κομμάτια του παζλ.


Περί κατάθεσης ο λόγος

Από την πρώτη ημέρα που διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα η Αστυνομία μιλά για κατάθεση του 15χρονου η οποία όμως πέντε εικοσιτετράωρα μετά βρίσκεται στο ψυγείο, αφού όπως δήλωσε και ο Αρχηγός Αστυνομίας οι ανακριτικές αρχές θέλουν να έχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται πριν κληθεί ο 15χρονος να καταθέσει.

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση πάντως σύσκεψη θα γίνει και στη Νομική Υπηρεσία έτσι ώστε ο Γενικός Εισαγγελέας να αποφασίσει κατά πόσο θα ληφθεί τις επόμενες ώρες η κατάθεση από τον 15χρονο.



Κλειδώνει το ένα φονικό όπλο

Για πέντε μέρες οι ανακριτές της υπόθεσης δουλεύουν νυχθημερόν και ψάχνουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν από την σκηνή του εγκλήματος, ενώ φαίνεται να ξεκαθαρίζει όλο και περισσότερο το τοπίο.
Ωστόσο πέντε μέρες μετά το φονικό όπλο παραμένει εξαφανισμένο, ενώ έχει κλειδώσει το συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα μαχαίρι άρα ένας ήταν και ο δολοφόνος, χωρίς όμως να αποκλείεται να είχε συνεργούς.


Επιβεβαιώνει την πρώτη η δεύτερη νεκροτομή

O 15χρονος εξετάστηκε την μέρα του φόνου από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου ενώ το απόγευμα της Κυριακής διενεργήθηκε εκ νέου ιατροδικαστική εξέταση από τους ιατροδικαστές Ελένη Αντωνίου και Χαρά Σπηλιωπούλου εξ Ελλάδος. Παρόν ήταν και ο Μάριος Ματσάκης εκ μέρους της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, τόσο κατά την πρώτη εξέταση όσο και στην δεύτερη, διαπιστώθηκε ότι ο 15χρονος έφερε μόνο μώλωπες, χωρίς όμως να προσδιορίζεται κάτι περεταίρω ως προς τον χρόνο.

Η ιατροδικαστική εξέταση έγινε στην παρουσία του δικηγόρου του, παιδοψυχολόγων και λειτουργών των κοινωνικών υπηρεσιών ενώ η εξέταση δεν σημαίνει ότι τον καθιστά ύποπτο αλλά επισημαίνεται ότι διενεργήθηκε καθώς είχε επαφή και με τους δράστες.

Eξάλλου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» η κηδεία του ζεύγους θα τελεστεί αύριο από τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Στρόβολο στις 3:30.











reporter.com.cy

Post Top Ad


-->