Εβελίνα: “ Ο Κωνσταντίνος θα επιστρέψει. Θα τα καταφέρει” - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

13/4/18

Εβελίνα: “ Ο Κωνσταντίνος θα επιστρέψει. Θα τα καταφέρει”Η χθεσινή κουβέντα μου με την Εβελίνα Βαρσάμη την γυναίκα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη διήρκησε πέντε λεπτά. Άλλωστε δεν έχει πολύ χρόνο στην διάθεση της για κουβέντες. Κάτι πολύ λογικό μιας και δεν έχει λείψει ούτε στιγμή δίπλα απο τον Κωνσταντίνο. Οι μοναδικές στιγμές που δεν είναι με τον άντρα της είναι όταν πηγαίνει τον Αλέξανδρό στο σχολείο.


Μιλήσαμε επι της ουσίας. Μου εκμυστηρεύτηκε το άγχος της για το παιδί της – το οποίο ωστόσο το διαχειρίζεται με επιτυχία μέχρι τώρα – αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η αισιοδοξία και η δύναμή της. Μια δύναμη που την καταλαβαίνεις στα πρώτα δευτερόλεπτα. » Ο Κωνσταντίνος θα επανέλθει. Θέλει χρόνο αλλά θα επανέλθει» μου είπε επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το χθεσινό ρεπορτάζ μας, ενώ συμπλήρωσε » Όλοι οι ασθενείς που έχουν υποστεί τέτοια χτυπήματα στο κεφάλι υποβάλλονται σε επεμβάσεις με μοσχεύματα στο κεφάλι».

Εύχομαι μέσα απο την ψυχή μου να κερδίσει στο τέλος την μάχη και ο Κωνσταντίνος να επιστρέψει στο σπίτι του δίπλα στην οικογένεια του, στην γυναίκα και το παιδί του…

blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->