Είναι ‘ΑριστοΤέλειος’! Έτοιμος για το ‘ΠουμπουΡΙΚ2’ ο παρουσιαστής του ιδρύματος (ΦΩΤΟ) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

15/4/18

Είναι ‘ΑριστοΤέλειος’! Έτοιμος για το ‘ΠουμπουΡΙΚ2’ ο παρουσιαστής του ιδρύματος (ΦΩΤΟ)Είναι το «πρόσωπο της εβδομάδας» κι έχει κερδίσει τον τίτλο «ΑριστοΤέλειος». Η υπερπροβολή του Σάββα Πούμπουρα από τη συχνότητα του ΡΙΚ έδωσε τροφή για σχόλια στους τηλεκριτικούς!

Αφορμή για το δημοσίευμα του περιοδικού Capuccino φαίνεται να αποτέλεσε η απόφαση των στελεχών του ΡΙΚ να επιστρατεύσει τον παρουσιαστή του «Χωρίς Αποσκευές» και στα «Πασχαλινά Τσουγκρίσματα» που μεταδόθηκαν την Κυριακή του Πάσχα και θα μπορούσε κάλλιστα να αναλάβει ένας εκ των… έσω υπαλλήλων.


Συγκεκριμένα, το Capuccino σχολιάζει ως εξής: «Στο παιδί που τα κάνει όλα και συμφέρει μετατρέπεται ο Σάββας Πούμπουρας του ΡΙΚ. Λίγο έλειψε να αναλάβει και το δικό του κανάλι, το ΠουμπουΡΙΚ2! Έχει πάρει σβάρνα όλα τα χωριά, έκανε ντουέτο με τον Σταματάρη, χόρεψε με τον οβελία, λογικά το επόμενο βήμα είναι να παρουσιάσει και τον διαγωνισμό σύνθεσης κυπριακού τραγουδιού, αφού προηγουμένως δώσει κι ένα δωδεκάρι στην Ελλάδα για λογαριασμό της Eurovision. Τώρα που βρήκαμε παπά να θάψουμε 5-6; Φυσικά, γιατί να σου κάνουν οι 300 τόσοι υπάλληλοι; Πού ξέρουν από παρουσίαση οι σταρλετίτσες του ιδρύματος που παρουσιάζουν εκπομπή;»

lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->