Εκνευρίστηκαν οι παίκτες με τα νέα καπρίτσια Δώρου και Αθηνάς – ‘Κατάντησε αστείο’ (ΒΙΝΤΕΟ) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

21/4/18

Εκνευρίστηκαν οι παίκτες με τα νέα καπρίτσια Δώρου και Αθηνάς – ‘Κατάντησε αστείο’ (ΒΙΝΤΕΟ)Νέο επεισόδιο της «σαπουνόπερας» με πρωταγωνιστές τον Δώρο Παναγίδη και την Αθηνά Χρυσαντίδου παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο Gala της Παρασκευής (20/04).

Οι δύο παίκτες του «Power of Love», που ψηφίστηκαν από το κοινό ως οι δημοφιλέστεροι της εβδομάδας, έστησαν καινούργιο καβγά κατά τη διάρκεια της επίμαχης διαδικασίας, με αποτέλεσμα να «τσιτώνουν» (κατά την Μπακοδήμου) τα νεύρα των υπολοίπων.


Αρχικά βγήκε εκτός στούντιο η Αθηνά προφασιζόμενη αδιαθεσία. Στη συνέχεια, ο Κύπριος δήλωσε ξανά ότι επιθυμεί να αποχωρήσει και μετά από μια έντονη αντιπαράθεση με το ταίρι του έξω από το σπίτι, οι δυο τους αποφάσισαν να φύγουν μαζί.

Σε αυστηρό ύφος τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια του όλου περιστατικού η Άννα Λορένη, αλλά και η Στέλλα Μιζεράκη που είπε χαρακτηριστικά ότι «οι επαναλαμβανόμενες καταστάσεις κατάντησαν αστείες».

Δείτε όσα έγιναν στο παρακάτω βίντεο:
lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->