Εκλιπαρούσε για αποτροπή του φόνου στην Ορόκλινη η γιαγιά–Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

13/4/18

Εκλιπαρούσε για αποτροπή του φόνου στην Ορόκλινη η γιαγιά–Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειεςΣτην αναμονή για λήψη κατάθεσης από τον 34χρονο ύποπτο για το στυγερό φόνο που συγκλονίζει από χθες το παγκύπριο, όπου γιος έσφαξε τον πατέρα του στην Ορόκλινη, βρίσκονται οι αρχές.
Τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας αναμένουν το πράσινο φως από τον ψυχίατρο που θα εξετάσει τον 34χρονο ούτως ώστε να του λάβουν γραπτή κατάθεση και να διαφανούν τα ακριβή αίτια του άγριου φονικού.

Επτά μαχαιριές

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην οικία της οικογένειας.

Ο 34χρονος με μένος σκότωσε τον ίδιο του τον πατέρα, μπροστά καταφέρνοντας του επτά μαχαιριές αφού προηγουμένως είχε λογομαχήσει μαζί του.

Εξίσου τραγικό το γεγονός ότι ο φόνος εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας του θύματος και γιαγιάς του δράστη η οποία τον εκλιπαρούσε τον 34χρονο να σταματήσει και «να λυπηθεί τον πατέρα του», ωστόσο δεν κατάφερε να αποτρέψει την τραγωδία ενώ σε κάποια στιγμή άκουσε τον 62χρονο γιο της να της λέει «mum εμασιαίρωσε με».

Ψυχολογικά προβλήματα αλλά...

Ο 34χρονος δράστης αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εδώ και χρόνια, γεγονός που επιβεβαίωσε και η ίδια του η γιαγιά, όμως η αστυνομία καλείται να εξετάσει και εάν τα αίτια του εγκλήματος είναι βαθύτερα και δεν έγκεινται μόνο στο διαπληκτισμό που είχαν πατέρας και γιος πριν το φόνο.

Αφορμή του καβγά η άρνηση του 34χρονου να λάβει τα φάρμακα του ενώ επί τούτου οι προστριβές ανάμεσα τους ήταν συχνό φαινόμενο και χρονολογούνται από τα παιδικά χρόνια του δράστη.


 
Με ψυχολογικά προβλήματα ο πατροκτόνος της Ορόκλινης – Η αιτία του άγριου φονικού


Τον βίαζε όταν ήταν στο στρατό;    

Ο 34χρονος ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι τον βίαζε όταν ήταν στο στρατό και ζήτησε να τον βάλουν φυλακή, όμως λόγω της κατάστασης της υγείας του και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει αυτό αναμένεται να εξακριβωθεί κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Στο δικαστήριο ακούστηκαν επίσης και άλλες ασυναρτησίες από το φερόμενο ως δράστη αφού είπε «Η Λάρνακα είναι τίποτα η Λεμεσός; Εγώ έρχομαι από τον βασιλέα της Αγγλίας».

Φόνος εκ προμελέτης ή ανθρωποκτονία;

Η αστυνομία διερευνά αρχικά φόνο εκ προμελέτης ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις όμως πιθανόν κατά την εξέλιξη των ερευνών η κατηγορία να αλλάξει, ανάλογα βέβαια και με τα ευρήματα των αρχών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις περισσότερες περιπτώσεις όπου κατηγορούμενοι για φόνο με ψυχιατρικά προβλήματα, ενώπιον δικαστηρίου είναι αντιμέτωποι με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και όχι του φόνου, καθώς όπως καταγράφεται σε αρκετές αποφάσεις δεν αντιλαμβάνονται τις πράξεις του.

Το πόρισμα των Ιατροδικαστών

Όσον αφορά την αιτία θανάτου όπως έγινε από χθες γνωστό μετά την νεκροτομή που διενήργησαν οι Ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους αυτή οφείλεται σε αιμορραγία συνεπεία πολυτραυματισμού λόγω των αλεπάλληλων κτυπημάτων που δέχθηκε το θύμα.reporter.com.cy

Post Top Ad


-->