Διχάζει και διχάζεται η Αθηνά! Πρώτα ευχαρίστησε το κοινό και μετά το… έβρισε (ΒΙΝΤΕΟ) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/4/18

Διχάζει και διχάζεται η Αθηνά! Πρώτα ευχαρίστησε το κοινό και μετά το… έβρισε (ΒΙΝΤΕΟ)Η Αθηνά Χρυσαντίδου είναι τηλεπερσόνα που οι θεατές λατρεύουν να μισούν. Επισήμως!

Η παίκτρια του «Power of Love» ξεδίπλωσε ακόμα ένα από τα ταλέντα της. Εκτός από την εκτόξευση «μαργαριταριών», η εκλεκτή της καρδιάς του Κύπριου ξέρει και πώς να αυτοαναιρείται εν μέσω… παραληρήματος.

Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, το νέο ρεσιτάλ της Αθηνάς Χρυσαντίδου ήταν «υποκινούμενο» από την ίδια την παραγωγή, που έχει πλέον πλήρη εικόνα για τον τρόπο που άγεται και φέρεται.

Στο Gala της Παρασκευής (27/04) αποφάσισε να παίξει με την ψυχολογία της και να της ανακοινώσει, μέσω της Μαρίας Μπακοδήμου, ότι ήταν πρώτη τόσο σε θετικές όσο και σε αρνητικές ψήφους.Έτσι, λίγο μετά τα πανηγύρια για την ψηφοφορία που της χάρισε τον τίτλο της δημοφιλέστερης της εβδομάδας και την επιταγή ύψους 2.500 ευρώ, η παρουσιάστρια την προσγείωσε ανώμαλα ενημερώνοντάς την ότι «κέρδισε» και την αρνητική ψηφοφορία των τηλεθεατών, που την επέλεξαν ως την πιο ανεπιθύμητη παίκτρια.


Το μήνυμα της Χρυσαντίδου στα social media μετά το επεισόδιο της Παρασκευής, 27 Απριλίου.

Το κορίτσι του Δώρου, που λίγο πριν προέβαινε σε δηλώσεις τύπου «ευχαριστώ όλον τον κόσμο» και «σας αγαπώ όλους», άλλαξε ύφος και τροπάριο και τοποθετήθηκε περί «κακίας του κόσμου».

Είπε, μάλιστα, πως αυτό θα είναι ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα της συμμετοχής της στο παιχνίδι, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει και μία, κατά την ίδια, παροιμία.

Το σίγουρο είναι ότι η Χρυσαντίδου διχάζει το τηλεοπτικό κοινό. Και στη συνέχεια, διχάζεται και η ίδια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:


lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->