Δικηγόρος 15χρονου: Έστελναν μηνύματα και του έλεγαν να παραδεχτεί «να τελειώνουμε» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

27/4/18

Δικηγόρος 15χρονου: Έστελναν μηνύματα και του έλεγαν να παραδεχτεί «να τελειώνουμε»Την ικανοποίηση του αφενός για την τροπή που πήρε η υπόθεση και την ανησυχία του αφετέρου για την κατάσταση στην οποία περιήλθε ο 15χρονος εξέφρασε μιλώντας στο πρωινό δρομολόγιο του ΡΙΚ ο δικηγόρος του 15χρονου γιου της οικογένειας των δολοφονηθέντων, Γιώργος Παπαϊωάννου.

Ο κύριος Παπαϊωάννου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόσφατη εξέλιξη με τη σύλληψη του 33χρονου αφού όπως είπε «αυτό αποδεικνύει ότι ο 15χρονος είναι αμέτοχος στο όλο συμβάν».

«Έχω άποψη αλλά δεν τη δημοσιοποιώ»

Ο δικηγόρος του 15χρονου σημείωσε, «σε αυτό το στάδιο δεν έχω πρόσβαση στο μαρτυρικό υλικό για να μπορώ να μιλώ 100% για το τι ακριβώς έχει γίνει. Η πληροφόρηση που έχω εγώ είναι ότι ουδέποτε επιστήθηκε η προσοχή στον ανήλικο γιο έτσι ώστε να θεωρηθεί ύποπτος».

«Εάν κάποιοι ισχυρισμοί της αστυνομίας έχρηζαν τον ανήλικο ως εν δυνάμει ύποπτο για αυτό το θέμα έχω άποψη αλλά δεν είναι προς δημοσιοποίηση. Κρατώ ότι μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει επίστησης προσοχής» πρόσθσε.

Για τις σημερινές εξελίξεις της υπόθεσης ο δικηγόρος επεσήμανε πως γνωρίζει πως θα ακολουθήσουν και άλλες ανακριτικές ενέργειες για τις οποίες δεν ανέφερε. Όπως είπε και άλλα μέλη της οικογένειας πέρασαν από τα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας για κατάθεση όμως δεν προκύπτει κάτι σημαντικό από αυτές.


Στοχοποιήθηκε ο ανήλικος γιός

Ο Γιώργος Παπαϊωάννου εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες στοχοποιήθηκε ο ανήλικος γιος. «Θα έλεγα για να μην είμαι απόλυτος, σχεδόν οι πάντες ήταν πεπεισμένοι για την ενοχή του 15χρονου, πράγμα εντελώς άδικο και εξωπραγματικό. Είδα αρκετά σενάρια χωρίς υπόσταση και πραγματικό υπόβαθρο. Πραγματικά διερωτώμαι πως τόσος κόσμος ήταν διατεθειμένος να επεξεργάζεται να διαδίδει να συζητά τέτοια σενάρια , θεωρώ πως έγινε παρά πολλή κακό στον ανήλικο γιο».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο αυτό που προέχει από δω και πέρα είναι με την επανένταξη του 15χρονου στην κοινωνία στο σχολικό περιβάλλον την Δευτέρα, όλοι να τον περιβάλουν με την αγάπη που υπήρχε στο προγενέστερο στάδιο. «Θεωρώ ότι σε αυτό το ζήτημα υπάρχει δουλειά να γίνει».

«Να φανταστείτε στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν υπήρχαν άτομα που του έγραφαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραδέχτου να τελειώνουμε. Γιατί τα λέω αυτά; Για να καταλάβετε τι κακό του έχει γίνει» πρόσθεσε.


reporter.com.cy

Post Top Ad


-->