Δεν κάνει σχέδια γάμου ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η εγκυμονούσα αγαπημένη του - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

18/4/18

Δεν κάνει σχέδια γάμου ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η εγκυμονούσα αγαπημένη τουΆτομο του περιβάλλοντος του Γιώργου Παπαδόπουλου μιλά για την εγκυμοσύνη της Γαλάτειας του, και εξηγεί γιατί ο Κύπριος τραγουδιστής δεν έχει στα άμεσα του σχέδια τον γάμο.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο Γιώργος Παπαδόπουλος, σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον του, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Αν και ο ίδιος δεν το έχει επιβεβαιώσει δημόσια, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύντροφος του Γαλάτεια Βασιλειάδη, με την οποία μετρούν δύο χρόνια σχέσης, βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.


«Είναι πολύ ευτυχισμένος που θα γίνει πατέρας. Όμως, ο Γιώργος είναι ένας καλλιτέχνης χαμηλών τόνων και αυτό που επιθυμεί είναι να αφήσει το στίγμα του στον χώρο της μουσικής με τα τραγούδια και τις συνεργασίες του και όχι με την προσωπική του ζωή. Γι’ αυτό, άλλωστε, τα τελευταία δύο χρόνια που είναι ζευγάρι με τη νεαρή φοιτήτρια, οι κοινές τους εμφανίσεις σε κοσμικά καλέσματα είναι ελάχιστες και μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ο Γιώργος θέλει αυτό το διάστημα να έχει η αγαπημένη του καλή εγκυμοσύνη και όλα τα άλλα έπονται. Γι’αυτό ακριβώς το ζευγάρι δεν κάνει ακόμα σχέδια γάμου», αναφέρει πρόσωπο του κοντινού περιβάλλοντος στην εφημερίδα Real News.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->