Χριστιάνα Αριστοτέλους: Κάνει συγκινητική έκκληση για την μικρή Μαρία Βοηθήστε την να περπατήσει - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

20/4/18

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Κάνει συγκινητική έκκληση για την μικρή Μαρία Βοηθήστε την να περπατήσειΗ μικρή Μαρία είναι πέντε χρονών και περπατά με την παρπατούσα... Η μητέρα της έγραψε το συγκεκριμένο βιβλίο για την κόρη της και το πουλά η ίδια... για να συγκεντρώσει το ποσό που χρειάζεται για τις επεμβάσεις της κόρης της.

Μια μητέρα δίνει την δική της μάχη για το κοριτσάκι της... Το θέμα ανέδειξε η Χριστιάνα Αριστοτέλους μέσα από την εκπομπή της στον Alpha Κύπρου, την Πέμπτη, 19 Απριλίου, και όπως είπε έφτασε τυχαία στην αντίληψή τους.

Ο αδελφός της παρουσιάστριας, Πόλυς Αριστοτέλους, είδε την μητέρα της μικρής Μαρίας να πωλεί σε εστιατόριο το συγκεκριμένο παραμύθι για να καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται για τις δύο επέμβασεις στην Αμερική που πρέπει να κάνει η κόρη της για να μπορέσει να περπατήσει.


Το παραμύθι φέρει τον τίτλο "Η γενναία ζωή της πριγκίπισσας Μαρίας" και αναφέρεται στην ζωή της κόρη της, Μαρίας, η οποία σήμερα είναι 5 χρόνων και χρειάζεται 90 χιλιάδες ευρώ για να μεταβεί στο εξωτερικό και να κάνει τις επέμβασεις που θα της αλλάξουν την ζωή.

Όπως είπε η Χριστιάνα Αριστοτέλους, το παραμύθι στοιχίζει μόλις €10 και η έμπνευση για την δημιουργία αυτού του παραμυθιού προήλθε από το ερώτημα της Μαρίας αν υπάρχει ένα παραμύθι με πριγκίπισσα που κάνει φυσικοθεραπείες και περπατά με την παρπατούσα...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:dailystarscy.com

Post Top Ad


-->