Απόπειρα φόνου στην Πάφο – Πρώτα τον μαχαίρωσε και μετά τον πήγε στο Νοσοκομείο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

25/4/18

Απόπειρα φόνου στην Πάφο – Πρώτα τον μαχαίρωσε και μετά τον πήγε στο ΝοσοκομείοΓύρω στις 9.50 χθες βράδυ, μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου 47χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από επίθεση που δέχτηκε από άλλο άντρα με μαχαίρι.

Σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία, ο 47χρονος είχε συναντηθεί λίγο νωρίτερα με πρόσωπο ηλικίας 40 χρόνων σε ανοιχτό χώρο στο Μούτταλο, Πάφου. Κατά τη συνάντηση τους, ο 40χρονος φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον του 47χρονου τραυματίζοντας τον στην κοιλιακή χώρα.

Ο 40χρονος δράστης φέρεται μετά τα μαχαιρώματα, μετέφερε ο ίδιος το θύμα στο Νοσοκομείο της Πάφου και ακολούθως εξαφανίστηκε.


Σημειώνεται πως και τα δύο πρόσωπα απασχόλησαν στο παρελθόν την αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο 47χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή.

Ο 40χρονος εγκατέλειψε το νοσοκομείο, εξεδόθη εναντίον του ένταλμα σύλληψης και αναζητείται. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι λόγοι της αντιπαράθεσης τους είναι προσωπικές διαφορές. Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου.

reporter.com.cy

Post Top Ad


-->