Με ανιχνευτές μετάλλων και σκυλιά εκ νέου έρευνες για το διπλό φονικό (pics) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

20/4/18

Με ανιχνευτές μετάλλων και σκυλιά εκ νέου έρευνες για το διπλό φονικό (pics)Την ώρα που όλα τα φώτα στρέφονται στην κατάθεση που θα δώσει ο 15χρονος γιος του ζεύγους που δολοφονήθηκε άγρια τα ξημερώματα της Πέμπτης, οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν τις έρευνες για εντοπισμό του φονικού όπλου.

Γύρω μετά τις 11 το πρωί έξω από την οικία του άτυχου ζεύγους έσπευσαν μέλη της ΜΜΑΔ και μέλη του εγκληματολογικού τα οποία με ανιχνευτές μετάλλων άρχισαν εκ νέου έρευνες για εντοπισμό του φονικού όπλου καθώς και άλλων τεκμηρίων. Επίσης για τις έρευνες επιστρατεύτηκαν και τα ανιχνεύτηκα σκυλιά της αστυνομίας. 


Οι έρευνες επικεντρώνονται σε διάφορα σημεία. Στο χωράφι απέναντι από το σπίτι, στο χωράφι δίπλα από το σπίτι, εντός της οικίας όπου διαπράχθηκε το έγκλημα και σε πάρκα.

Στα χέρια των ανακριτών βρίσκονται και άλλα τεκμήρια που έχουν συλλεχθεί από την οικία του ζεύγους, ενώ αναμένονται εξελίξεις εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της αστυνομίας Αντρέα Αγγελίδη οι ανακριτές έχουν σχηματίσει μια εικόνα και υπάρχουν κάποιες ενδείξεις.reporter.com.cy

Post Top Ad


-->