Ανδρέας Λέοντας: Περιγράφει πρώτη φορά πως έκανε πρόταση γάμου στην Χριστίνα Κοννάρη και γιατί απέτυχε! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

30/4/18

Ανδρέας Λέοντας: Περιγράφει πρώτη φορά πως έκανε πρόταση γάμου στην Χριστίνα Κοννάρη και γιατί απέτυχε!O Ανδρέας Λέοντας μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και αφού παραδέχθηκε πρώτη φορά πως έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Χριστίνα Κονναρή περιέγραψε και πως έγινε όλο το σκηνικό το οποίο παραδέχθηκε πως ήταν αποτυχία.

Πως προέκυψε ο έρωτας σου με την Χριστίνα;

Τραγουδούσα με την Νατάσα Θεοδωρίδου και η Χριστίνα που είναι make up artist εργαζόταν ήταν η μακιγιέζ μου. Η σχέση μας αρχικά ξεκίνησε ως φιλική και εξελίχθηκε μετά σε ερωτική.

 

Τι ήταν αυτό που σε κέρδισε στην Χριστίνα;

Τα πάντα. Ο χαρακτήρας, η ομορφιά της ήταν όλα πακέτο

Πέρυσι έγινε μεγάλος ντόρος για την είδηση που διέρρευσε πως της έκανες πρόταση γάμου. Κάποιοι από το περιβάλλον σου το επιβεβαίωναν και κάποιοι το διέψευδαν. Ωστόσο εσύ δεν μίλησες ποτέ για αυτό. Τι ισχύει;

Είναι αλήθεια, έκανα πρόταση γάμου στη σύντροφό μου. Έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι στην Κω. Έστησα ένα ρομαντικό σκηνικό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μας και έγιναν όλα. Της χρωστάω,όμως, ακόμα μια πρόταση γάμου, γιατί το κατάλαβε.

dailystarscy.com

Post Top Ad


-->